Taibor1 Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 Caute kupil som komplet interier a mam tam aj budíky skoro nové. Ale neviem kde zistit pin tých budíkov sú tam nejaké nálepky na tých budíkoch je to ono? Diky za radu (budiky su z 1,4 16 V s PP) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 bud ve škodovce (na 90% nedají) nebo si to někde nechat vyčíst spec. programem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taibor1 Vloženo 12. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2008 takze asi na tej nálepke v zadu nie je pin alebo to je len číslo výrobku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 na budících v autě nikdy není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 Tak tak napis odkial si a najdi si niekoho, koho mas najblizsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taibor1 Vloženo 12. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2008 (editace) NO ja by som to chcel predat dalej lebo ja mam SDI a kedze toto nepasuje lebo je to z benzínu tak co stým mam spravit? jedine predat inak som zo slovenska okolie Nitry- Ak smiem vedet ako sa volá ten program co to dokáze zistit alebo vymazat? Editováno: 12. Září 2008, autor: Taibor1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Září 2008 Sdílet Vloženo 13. Září 2008 vag tacho, vag commander, supervn, superkey, vagprog....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taibor1 Vloženo 13. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2008 DAKUJEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tateco Vloženo 18. Duben 2020 Sdílet Vloženo 18. Duben 2020 Zdravím viete mi poradiť čím vyčítať pin z budíkov pokiaľ nemám od nich kľúč? Vag Commander 3.6 si pýta správny kľúč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. Duben 2020 Sdílet Vloženo 19. Duben 2020 většina programů k tomu klíč nepotřebuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tateco Vloženo 19. Duben 2020 Sdílet Vloženo 19. Duben 2020 Vaša vieš mi napísať ktorý? Napr vag tacho 3.01 by to mohlo bez kľúča? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Duben 2020 Sdílet Vloženo 21. Duben 2020 co mám já a funguje Carsoft smok AVDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.