Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Čaute

Chcem sa spýtať či pasujú TDI-čkové budíky na SDI-čkový model klasik lebo si chcem dat dorobiť PP ale videl som ze otáčkomer majú rovnaký ale rýchlosť je tam rozdielná TDI ma 240 km/h a SDI len 200 km/h. Nebude to robiť ziadne problémy alebo dajú sa zohnať TDI-čkové budíky s rýchlosťou 200 km/h diky. číslo tých budikov je 1U0 920 811 J 47H Je to z Octavie 1,9 TDi 81kw, r.v. 2003, kod motora ASV A ci budú pasovať s komfortou jednotkou 799AH z modelu 2001. Neviete kde by som zistil podla čísla informácie o tých budíkoch? Ak to uz niektor robil pls poradte. Dakujem Vám

Editováno: , autor: Taibor1
Vloženo (editace)

a tie budiky 3G to ma PC v strede displeja alebo dole na tom malom displeji kde su hodiny? Takze s komfortkou to bude pasovat? Diky

Editováno: , autor: olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Vloženo (editace)

takze ak nemam dobre budiky nepojdu mi ani okna? tak to mam chapat alebo tam bude dáke obmedzenie?

citovanie predchadzajuceho prispevku
Vloženo
neviem co myslís pod týmy svetielkami? ak sú to svetlá v tapacíroch tak ja mam len s odrazkou

jdi do auta

zapni světla

otevři dveře

uslyšíš takovej tón co tě má upozornit že ti svítí světla - tak to ti nebude fungovat

Vloženo (editace)

aha uz viem co myslís inak pockaj vidim ze si taký odborník na elektrku.

1J4 959 857C - ovládač spúštania okien na 4.

1JO 959 77AH - komf jednotka

1U0 920 811 J 47H - budíky.

TOto som zatial zohnal na tu vymenu okien

Co z toho mi odporúčas vymenit?

Vloženo (editace)

A keby ponechám tu riadiacu jednotku dverí s označením C, tak to by som ju mohol použit s tou komfortkou a dal by som tam budíky 2,5 gen ale to neviem aké ma koncové označenie. Lebo znova zhánať Komfortnu jednotku a spustače?

Vloženo (editace)

Tak to skôr mam moznost zohnat 2,5 gen. tu 3gen mam odlozenu este som ju nevyplatil. Lebo som si nebol istý či to pasujue. Pomohol si mi diky

Vloženo

Ako zistím bez VAG o akú generáciu budíkov sa jedná. Nechcem tu stále otravovat s tým aby mi niekto poradil ze ktorá je to generácie. Jednocho dá sa to zistiť len tým ze sa pozriem na ten budík (číslo ktoré ma v zadu?)

diky

• o 4 týdny později...
Vloženo

mam doma budíky z 1,4 benzín a skúsil som ich napojit na SDI, len zo zvedavosti, vsimol som si ze niektoré konektroy su inak napojene ako v SDI a je tam iný otáckomer. Ak by som vymenil pozadie otáckomeru fungovalo byto v aute? alebo ani nie :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...