Ladyly Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Zdravim vas vsechny,mel bych dotazek... Po zapnuti zapalovani a svetel,jsem zjistil,ze mi leve svetlo "houpe",moturek ho malinko skloni,pak zpatky nahoru,zase skloni,zase nahoru,malinko,ale porad,nemate s tim nekdo nejakou zkusenost? Diky za kazdou radu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosal Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 (editace) Čti tady a podobně... http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry855524 Editováno: 14. Září 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladyly Vloženo 15. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2008 (editace) Diky,ale motorky jsou v pohode,dneska jsem zjistil,ze kdyz ovladani na palubce mirne pootocim z nulove polohy,tak to prestane,je tedy mozny,ze to dela ten ovladac? Editováno: 15. Září 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 Ovladac to samozrejma moze byt tiez, moze mat vydranu drahu na potenciometri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosal Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Ovladac to samozrejma moze byt tiez, moze mat vydranu drahu na potenciometri. Mně to dělalo to samý, cukalo to světly (mírně) a bylo slyšet motorek - bylo to tím, že uvnitř toho serva je odporová dráha, pomocí které se (pravděpodobně) sleduje poloha světla a tam je špatný kontakt. Stačí to rozdělat, přitlačit ty "sběrací kontakty" a zase to fachčí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Mozu to byt aj motorceky, skus prehodit ine. Su to vlastne serva, takze ako pise nosal, moze to byt aj v nich. Ale moze to byt aj vydrate. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladyly Vloženo 17. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2008 Tak diky moc,vyzkousim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.