Přejít na obsah

Immobilizer

Stanix

Doporučené příspěvky

Prosím o pomoc: poslední 3 dny se při startování rozbliká symbol immobilizéru (auto s klíčkem) a nejde nastartovat, někdy to chytne až na 10 pokus. zkouším to i s druhým klíčem, vždy stejný výsledek. Zkoušel jsem taky odpojit a zapojit baterku (rada jednoho známého) a ani to nepomohlo. Čím to může být? Údajně je pod volantem někde u páčky blinkrů nějaký konektor, který prý často blbne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak poslední měsíc mi to dělá taky. Nastartuje a hned chcípne. Když mi to udělalo porvý, tak sem šel domů pro druhý klíče a bylo to v poho a pak už to startovalo i na ty první, ale když mi to udělalo zase, tak sem s sebou jiný klíče neměl, takže nevím, jestli je to v klíči nebo ne. Mám teď auto na reklamaci, takže jim to řeknu a pak sem hodím, co mi řekli, že to je... Mně pomůže vyjít z auta, zamknout odemknout a po chvilce to funguje. Ale vím i o dalším, kterýmu to dělá...

Odkaz ke komentáři

• o 2 roky později...

Tak poslední měsíc mi to dělá taky. Nastartuje a hned chcípne. Když mi to udělalo porvý, tak sem šel domů pro druhý klíče a bylo to v poho a pak už to startovalo i na ty první, ale když mi to udělalo zase, tak sem s sebou jiný klíče neměl, takže nevím, jestli je to v klíči nebo ne. Mám teď auto na reklamaci, takže jim to řeknu a pak sem hodím, co mi řekli, že to je... Mně pomůže vyjít z auta, zamknout odemknout a po chvilce to funguje. Ale vím i o dalším, kterýmu to dělá...

Mě pomáhalo zamčení a odemčení do včera.Od té doby nejezdim a nevím co s tím dělat.Poradí někdo naprostému laikovi jak to vyřešit.Dík za pomoc.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...