Stanix Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 Prosím o pomoc: poslední 3 dny se při startování rozbliká symbol immobilizéru (auto s klíčkem) a nejde nastartovat, někdy to chytne až na 10 pokus. zkouším to i s druhým klíčem, vždy stejný výsledek. Zkoušel jsem taky odpojit a zapojit baterku (rada jednoho známého) a ani to nepomohlo. Čím to může být? Údajně je pod volantem někde u páčky blinkrů nějaký konektor, který prý často blbne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 Tak poslední měsíc mi to dělá taky. Nastartuje a hned chcípne. Když mi to udělalo porvý, tak sem šel domů pro druhý klíče a bylo to v poho a pak už to startovalo i na ty první, ale když mi to udělalo zase, tak sem s sebou jiný klíče neměl, takže nevím, jestli je to v klíči nebo ne. Mám teď auto na reklamaci, takže jim to řeknu a pak sem hodím, co mi řekli, že to je... Mně pomůže vyjít z auta, zamknout odemknout a po chvilce to funguje. Ale vím i o dalším, kterýmu to dělá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 No vyzera to na vedenie od citacej cievky (na spinacej skrinke) k budikom. Bud ho vymen, alebo "oprav" konektor (ocistit, napruzit). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 Přesně tak - http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;hl=imobilizer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom1122tom Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 Tak poslední měsíc mi to dělá taky. Nastartuje a hned chcípne. Když mi to udělalo porvý, tak sem šel domů pro druhý klíče a bylo to v poho a pak už to startovalo i na ty první, ale když mi to udělalo zase, tak sem s sebou jiný klíče neměl, takže nevím, jestli je to v klíči nebo ne. Mám teď auto na reklamaci, takže jim to řeknu a pak sem hodím, co mi řekli, že to je... Mně pomůže vyjít z auta, zamknout odemknout a po chvilce to funguje. Ale vím i o dalším, kterýmu to dělá... Mě pomáhalo zamčení a odemčení do včera.Od té doby nejezdim a nevím co s tím dělat.Poradí někdo naprostému laikovi jak to vyřešit.Dík za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.