Září 6, 201213 r Respekt, pro samotné zdokonalování jsem celému ISA2 ani nevěnoval pozornost:D Ba jo, zrovna řeším a nedokážu dořešit jednoho Forda Explorera....naštěstí to není moje montáž, ale sere mě to, že po mě není něco na tom autě vidět. Je v tom Stag300 cca rok....nevím komu zavolat, aby mě poradil...sám si s tím nevím rady....pomůže mi ISA? A zákazník? K těm co to montovali jét už nechce...
Říjen 9, 201212 r mam zase takovej orisek... na jednom z volv houpe volnobech (nejspis chce vycistit skrtici klapka, nebo je to vlastnost hydraulickeho menice v automaticke prevodovce?). Pri provozu na benzin je to temer neznatelne 720-740 rpm. Na Lpg uz to je 720-780 rpm. Kdyz zvysim zatizeni motoru na volnobeh (klimatizaci atd.) je po houpani. Mozna resim blbosti a mel bych radsi nejdriv vycistit skrtici klapku, ale zajimalo by me jestli je na tento jev nejake moznost na stagu jak to eliminovat.
Říjen 9, 201212 r Podiv se dříve než ji budeš čistit....jak moc je zasraná. Jinak stabilizovat na LPG to nejde....jedině že bys nechals volnoběh na benzín. Jinak vyšší rozkolísání na LPG bych viděl průměrně normální, neboť chvilku trvají přepočty, rozdílnost hoření směsi - doregulovávání.
Říjen 10, 201212 r no nevim skrtici klapka se na tech autech cisti docela casto, tim se nic nezkazi. Treba to ma na svedomi taky automat protoze to dela jen na D, kdyz dam N tak se to taky uklidni. U druheho volva bez automatu to kolisani neni tak patrne. kazdopadne me to stve protoze je to pri stani v zacpach slysitelne...
Říjen 10, 201212 r jestli ti poškubává nebo kolísá volnoběh při D vyčistit klapku, váhu vzduchu.....nebo jde do háje pomaloučku převodovka, když vidím, jak se k automatům někteří chovají - přeřazování R a D bez absolutního zastavení, P bez ruční brzdy, hrůza....
Říjen 31, 201212 r Dobrý deň či noc panstvo. Sledujem túto vašu diskusiu a som rád za poskytnuté info. Mám Octaviu I RS 1.8T 132kW (AUQ) a STAG4+. Jazdí to celkom primerane, zozačiatku to bola divočina, bol som rád keď to naštartovalo. Montoval to a nastavoval to taký podivný typ, podľa mňa fušer (nastavenie plynu asi na 6 návštev, palivomeru asi 4 ďalšie), moc ma nepresvedčil. 1)Otázka filozofická:výrobca tvrdí že to na LPG pôjde rovnako (výkon, moment) ako na benzín. Čo vy na to? Ja pozorujem že to je lenivšie a občas ma to vydusí. Nejde mi o závodenie na diaľnici, 210km/h stačí ale občas v situácii keď vleziem kam nemám je slabšia akcelerácia nepríjemná. Myslíte že je vôbec možné to vyladiť aby to šlo OK? Ak nie tak uvažujem nad spínačom na plynovom pedáli (plyn na podlahe) a okamžitým prepnutím na benzín. 2)nastavenie prepnutia na benzín pri 90% záťaže (presnejšie času otvorenia vstrekov). U AUQ sa vstreky otvárajú i na 100% Výrobca STAG doporučuje v tom prípade nastaviť takéto prepnutie na BA ale mňa to štve, pretože sa to občas zapne i pri malom plyne pri asi 2500ot keď začína brať turbo. A pri vyšších otáčkach sa to zas nezapne ani pri vysokom výkone. 3)reset korekcii lambda v ECU (kôli ladeniu). Pochopil som že to nejde a že sa preto jazdí nejakú dobu len na BA. Je to tak? Mne prišlo že po prepnutí (ale len voľnobeh) sa to ustáli dosť rýchlo...(a tak netreba príliš dlho jazdiť) 4)kde PRESNE sledujete bohatosť? VAG/EOBD pripadne kt parameter. 5)prídavné korekcie (teplota, RPM, tlak)- používate to? 6)Musel som aktivovať prepnutie pri 5000RPM na benzín- inak to pri záťaži nad 5000 robilo "Misfire Detected" (sú nové sviečky aj cievky). Je to nutné alebo to ide nastaviť lepšie? 7)čo nové veci ako COLD ENGINE LEANING? (max vstrek pri studenom motore), používate? 8)Primazávanie ventilov. Mám pocit že to je u áut s hydroštelmi (napr AUQ) zbytočnosť. ? Pochopil som že to nieje až tak problém mazania, ale tepelného namáhania (slabšieho chladenia) ventilov plus v prípade zlého nastavenia bohatosti v OpenLoop i problém korózie materiálu ventilov/sediel. Ďakujem za prípadné rady. Upraveno Říjen 31, 201212 r od kluvi
Říjen 31, 201212 r tento motor by na LPG mel jezdit uplne normalne... Ja zadny rozdil nepoznam, nekdy se mi zda ze to jede na LPG i lip. Jinak nejvetsi problemy nejsou v maximalnim vykonu ale prave jak pises pri prudkem nabehu turba mezi 2500-3000. Tam je potreba aby byl system (reduktor a trubicka) poradne dimenzovany. Jestli to tak neni tak bud pada tlak na reduktoru, zustavaji otevrene vstrikovace atd... Dalsi vec je ze 1,8T je podle mych zkusenosti docela citliva na bohatost, kdyz se to v max zatizeni obohati vic nez je zdravo tak se smes nezapali a napise to prave tu chybu s missfire... Jinak dlohodobe korekce si zkontrolujes myslim v bloku 32, ale musis s tim chvilku jezdit a nesmis vymazat pamet zavad. Aktualni korekce jsou nekde v prvnich trech blocich, myslim 02 ale nevim z hlavi presne. Kazdopadne to chce nekoho kdo zhodnoti danou montaz jak hardwarove tak softwarove, se spravnyma komponentama a nalazenim nebudes mit s LPG zadne problemy... napis odkud si treba nekdo doporuci odbornika z Tveho okoli...
Říjen 31, 201212 r Reduktor je MAGIC III(67R-010896) na 240HP. Trubka 8mm. Vstreky MAGIC JET (67R-010738). Ešte som nerobil LOG dat za jazdy čo robí tlak. Nominál je nastavený na +1,36bar minimum na 0,5. Občas to prebehne na asi +2,4. (predpokladám že to udáva ROZDIEL tlakov medzi MAP a Plynom) Najazdených asi 10tisíc km. Otvorené vstrekovače sa občas objavili ale je to skôr výjimka. Navyše i benzínové sa v niektorých režimoch vôbec nezavrú (mám odmerané grafy keď som skúšal BOV a DV, môžem pre pobavenie a poučenie dodať). Podľa mňa to je nastavené na príliš bohato. Napríklad teraz (neresetoval som ale mapy) to ukazuje až +20% pri krátkych vstrekoch 2ms, 0 pri 5ms a +16% pri 14ms. Dlhodobe korekcie: to znamena ze ked vymazem pamat zavad, tak sa zresetuju i dlhodobe korekcie???? V bloku 32 mám 1:Lambda (add.),Self-Adaptation,Specification: -10.0...+10.0 % 2:Lambda (mult.),Self-Adaptation,Specification: -10.0...+10.0% a nejaké 2 bináry. Potom vidím v Bloku 01 3:Lambda,Controller,Specification: -10.0...+10.0 % (to asi budú tie krátkodobé?) Ja sem z Valašska. Ze Senice. Od točny. Teda kúsek nad točnú... Apropos som dnes zistil že mi uniká chladiaca kvapalina. A našiel ako slzí spoj (zlá SK páska) na vode do reduktora. šlendriáni. Môžete ma poľutovať ako to pedanti namontovali : https://picasaweb.go...in.Kluvanek/LPG Robili mi to tu: http://www.vsetin-lazky.cz/ Mal ma varovať ten bordel v "dielni". Skoro tak hrozný ako umňa... Najprv dal malu trubku z nadrze (pritom kyval že jasne že vie že silnejšiu ) a snažil sa to nahoniť na reduktore , potom zabudol SK pásky na plyn hadiciach, potom to ledva naštartovalo atď. Rozchodil to na asi 6 návštev servisu. Potom asi 4x nastavovanie palivomeru a stále to ukazuje zle. Navyše musí byť LPG od 5000ot vypnuté. Jazdí to rozumne ale nieje to ako na BA. A ked sa to prepne na BA tak to dá pekný kopanec ale to asi bude krátkodobé a dané zmenou sýtosti v OpenLoop. Ale veľký prepad to nieje, poznám to asi len ja pretože mám auto v nohe. A hlavne v tej oblasti "rozbeh z miesta v rušnej križovatke a Tatrovkou sprava". Čiže malé otáčky ešte pred roztočením turba. Absolútna hodnota výkonu ma až tak netrápi ale skôr ten nábeh turba a rozbeh. Možno sa i benínové otvoria naplno, ale asi je LPG už moc bohaté. Viz +15%. Spínač na plynovom pedáli, nejaký programoveteľný švábik čo to pri zošliapnutí prepne na benál. Najrýchlejšia reakcia a najspoľahlivejšie. Akurát možno zbytočné. Upraveno Říjen 31, 201212 r od kluvi
Říjen 31, 201212 r fuj, to jsem se lekl....vidím a opět se mi potvrzuje, že si s autama fakt "hrajem", to vypadá, že máš spojené 2 zařízení(asi co našli ve skladu(, ale je možné, že ke Stagu se djí dát jakékoliv vstřiky a reduktor, nevím, nemontujeme je skoro vůbec, to bylo tak za 15 tisíc ne???,podle mě to absolutně nestíhá, musí to jíc až do omezovače benzínu, plyn "spadne" jen když má málo plynu a prudce se mu přidá,navíc reduktor vysoko, jesli má dost teplé vody, je dost málo utopený, aby dostatečně odpařoval plyn v zátěži....těžko se to bez diagnostiky hledat, ale ty jsi mě psa na firemní, že? opravdu Ti řeknu po shlédnutí fotek, že se mě do toho vůbec nechce, to chce všechno přeletovat, poskládat a pas si s tím hrát....to není na chvilku.....
Říjen 31, 201212 r Sada: prd do toho vidim ale videl som ten reduktor a vstreky v nejakej sade k inej jednotke.. http://www.google.cz...nX8wOtw&cad=rja Prečo by to nestíhalo? Reduktor je na 250HP a trysky na 60HP/cyl pri 1,5bar (ja mám ale od 0,5 do 1,36) (RS má 180/4=45hp) Pod 1.3bar by sa asi nemalo moc ísť (45Hp/60Hp*1,5bar=1,25bar). Akurát by min tlak mal byť tých 1,25 a nie 0,5. Proste keď to nemá stíhať tak nech to padá z plynu na benzín....(ale to by sa to muselo najprv trochu logovať) Jo psal na firemní. Upraveno Říjen 31, 201212 r od kluvi
Říjen 31, 201212 r Dívam sa do nejakého starého LOGu a vidím, že to naozaj občas spadne až na 0,4bar (ale bohvie čo som vtedy robil a v akom stave auto bolo). Je to ale len asi 3 jednotky času (v čom ten čas je?) alebo 4 namerané hodnoty za sebou. A je to tesne pred dosiahnutím vypnutia LPG pri 5000ot/m. Zajtra to skúsim nasnímať za normálnej jazdy. V akých jednotkách je tá osa X ?
Říjen 31, 201212 r nevím jak u tohoto reduktoru, ale pokud tak padá tlak, je to nějde špatně navrtaný buď podtlak nebo se špatně vyhřívá reduktor, pak jde teplota dolů a mění se podmínky....proč by měl plyn při 5000 vypínat, měl by jít až do plného výkonu, u BRC je to tak, že když šlápneš na plyn, tlak naopak narůstá, např z 1.4 ve volnoběhu vyskočí i přes 2,3 i víc při max.zátěži, aby to "nakrmilo" motor, přesně jak u benzínu, tam se taky po přidání plynu zvýší tlak na liště benzínu, u plynu fungujeme stejně...a jak je umístěný MTV na nádrži-směrem k sedačkám nebo směrem k zádi auta?
Říjen 31, 201212 r Ale spadne to len na chvilku (pár bodov v LOGu), takže asi nie od teploty (navyše tá je v logu konštatntná). Vypína pri 5000 pretože to robilo pri extrémnom cvičení s plynom Misfire. PRedpokladám, že tlak plynu je rozdiel plyn-MAP a keď MAP nafúka turbo tak sa reduktor snaží dodržať nastavený ROZDIEL a tak zvýši absolútny tlak. Teda to je moja domnienka založená na tom ako by to MALO fungovať. Nejaká hadica od podtlaku tam ide.. MTV: Tak to netuším. Je to toroid. Okuknem.
Listopad 1, 201212 r tak s timhle ti asi nikdo pres forum nedokaze poradit... jezdi to auto normalne na benzin? ono tyhle motory jsou dle me hodne prehadickovane s ruznejma prepoustecima ventilama netesnicima spojema atd... nejdriv to vsechno odladit na benzin, az to bude stoprocentni nebo se tomu to aspon blizit, tak zacit s plynem. Ono plyn jen kopiruje benzin a vsechny problemy se na plyn jen znasobi. Kazdopadne chce to i kabel na Stag a koukat pri popisovanejch problemech co to ukazuje... hned vidis jak je na tom tlak na liste a teplota na reduktoru... montaznici maj i recorder ze jim muzes problemy nahrat a popsat a oni to pak zpetne ze zaznamu posoudi. Nebo treba montaznik nedokazal spravne nastvit v softwaru snimac otacek... myslim ze na tohle odpoved na foru nedostanes... maximalne od Karla ze to dela proto, ze to neni BRC s erkem v kolecku - jen male rejpnuti nejak mi zacina chybet, ze jsme zapomeli na vecny spor o valtecich Jinak vagcom ti moc o plynu nenapovi. Maximalne jestli je plynovej system rozladenej ale urcite nepoznas nejake problemy. Sice mas pravdu, ze redukor funguje jako potapecska automatika a udrzuje stalej rozdil tlaku mezi sanim a listou plynu, ale o tom co se deje na reduktoru ci liste vi OBD diagnostika velke prd. nejlip najit v okoli nejakeho gazanika, kterej to ma jako hoby... Protoze jak pise karel firma asi nebude mit nejakej zajem po nekom, kterej si namastil kapsu montazi, neco s velkou namahou za malej peniz napravovat. Ukolem firmy je totiz v ninimalnim case udelat maximalni vydelek... kdyz to mas jako hoby tak je to presne obracene, casto s velkou namahou a casovym usilim dosahnes minimalniho vysledku Upraveno Listopad 1, 201212 r od silarm
Listopad 1, 201212 r Dobrý JOKE s tím hadem(elektrikou) co se točí pod autem okolo těch hadic ty vole
Listopad 4, 201212 r Dobry den, chcel by som sa spytat mam stag300, pri autokalibracii mi vyhadzuje hlasku: Hodnota podtlaku 0.64 nesuhlasi, chcete pokracovat. Co stym, zly podtlak? A este na reduktore mam nastavit tlak pomocou tej skrutky cca 1,1-1,35bar?Dakujem.
Listopad 4, 201212 r tak s timhle ti asi nikdo pres forum nedokaze poradit... jezdi to auto normalne na benzin? ono tyhle motory jsou dle me hodne prehadickovane s ruznejma prepoustecima ventilama netesnicima spojema atd... nejdriv to vsechno odladit na benzin, az to bude stoprocentni nebo se tomu to aspon blizit, tak zacit s plynem. Ono plyn jen kopiruje benzin a vsechny problemy se na plyn jen znasobi. Kazdopadne chce to i kabel na Stag a koukat pri popisovanejch problemech co to ukazuje... hned vidis jak je na tom tlak na liste a teplota na reduktoru... montaznici maj i recorder ze jim muzes problemy nahrat a popsat a oni to pak zpetne ze zaznamu posoudi. Nebo treba montaznik nedokazal spravne nastvit v softwaru snimac otacek... myslim ze na tohle odpoved na foru nedostanes... Auto bolo predtym bez problemov...tak blby zas niesom. Som len blby ze som to dal fuserom...ale ako to poznas dopredu, ze? Akurat ten bordel v dielni mi mal napovedat....clovek sa stale uci. Mal som sa otocit rovno vo dverach....Kabel na STAG mam....len som zatial nezobral odvahu si to zacat nastavovat sam, pretoze tym by som sa definitivne vykaslal na pseudozaruku... Daco som si uz pomeral, ale bohuzial nemam cas sa s tym hrat i ked by ma to moc bavilo (profesionalna deformacia) maximalne od Karla ze to dela proto, ze to neni BRC s erkem v kolecku - jen male rejpnuti nejak mi zacina chybet, ze jsme zapomeli na vecny spor o valtecich Lenze to je klasicky problem. Nemam nic proti Karlovi, myslim ze je poctivy, ale riesenie typu vsetko vyhodit a namontovat tam vsetko od neho premna tiez riesenie nieje... Pokial nezozeniem dakoho kto by sa na to podival, tak sa s tym budem musiet potrapit sam (na moc z tych ocoslovanych otazok som odpoved zatial nedostal) a pripadne si tam zbastlit to prepinatko od plneho plynu...
Listopad 5, 201212 r já hledal plynaře 3 týdny, čekal jsem 5 týdnů na montáž.. a to jen díky Maltovi, který mi dohodil toho koho dohodil a nelituju.. dálnice Brno ostrava a 90% zatížení auta odhalilo, že plyn funguje perfektně..
Listopad 5, 201212 r copak jirka, to je známá firma i na ostatních forech, ale to odbočuji....ještě k tomu poladění, je to trochu jinak jak říkáte, že doporučuji to vyházet atd.... každý z Vás kdo chce plyn do auta nejdřív navštíví fora, tam jsou zaručené zprávy...pak odepisuji na desítky emailů denně, každému vysvětlím co a jak, doporučím to a to, pak každý začne špekulovat s cenou, jsme češi, že? No a výsledek je ten co se tu objevuje, zaráží mě pak na tom jen to, že začnou zase po montáži dopisovat ti, co šli jinam a najednou slyším slova o tom, že jsem to schopen dát dohromady atd atd., na druhou stranu,nevím jak vy, ale peníze se vydělávají velice těžko, a nechápu člověka, který si nechá udělat auto a po velice krátké době je nespokojený, shání kabely, softy a už se snaží něco měnit, aniž by věděl náležitosti kolem, je to vlastně sranda, to přece zvládněe úplně každý, vždyť fora mají podrobné návody....už mám za sebou i takové zákazníky, před kterými jsem se slitoval, dal jsem jim auto jakž takž dohromady(aby sšlo na 100% muselo by se selé předělat, ne že mi dojede na opravu a hned mi sdělí, že musí být za 2-3 hodiny tam a tam), a najednou dorazí, že to má ode mě v zárucea že to dělá top a to(samozřejmě vyčtené z for-třeba i z debaty o absolutně jiném systému) a viní mě z toho, že to tak nejde, že chce bezplatnou opravu,výhružky právníkem apod. takže, pokud jsi investoval peníze u někoho, předpokládám, že máš k němu důvěru a pokud ti auto nejezdí jak má, máš možnost reklamace, případně odstoupení od smlouvy a vymontování, nebo si zakoupit kabel a bastlit sám než něco poděláš,určitě se najde mnoho odborníků i tady na foru....toto je bohužel realita, takže se nedivte, že se v záruce nechci pouštět.....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.