Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Scháním na octavii RS laďený výfuk.Mám jít rovnou na celý i se svody?popřípadě na kolik by vyšli a kde je sehnat?Nechci ten hrozný zvuk,je to jak traktor.

A další dotaz: na co slouží rezonátor?zlepší to zvuk?děkuji za rady jsem v tomhle laik.

Vloženo

Hm na tu firmu v Mladé Bouli jsem už koukal,ale ceník nemají.Bude asi dost masnej i s těma svodama.Chci ho asi až na jaře,na zimu bych nechal ten starej,kvůli solení a sněhu.Budu šetřit.Nemá ho od té firmy někdo a kolik vás stál?díky

Vloženo (editace)

Taky se mi ten z MB libi,panove,vyplati se to vubec,kdyz sevezme cena origos vyfuku,ktery vydrzi ,nevim,napr. 4 roky? Pominu ze mozna muzu mit lepsi vykon,jde mi o usporu penez za servis vyfuku casem.Nerez snad vydrzi naporad,nebo se pletu?

Editováno: , autor: milosk
Vloženo

Ten Kitcar, tak tam se cena pohybuje kolem 12000. děla to všechno na míru,takže je nejlepší když je auto u něj. Prostrední díl se pohybuje okolo 4000-5000kč...Včera jsem tam volal

Vloženo

hm a těch 12000kč je i se svody?asi ne?já jsem bohužel s okolí Nymburka a Praha by nebyl problem,tak budu hledat někde tady.Zkoušel jsem v Horních Počernicích V+V výfuky a tam jen za laˇák i s prací si řekl 4500kč,neni to špatná cena,ale chtěl bych pořádný zvuk, ne žádný zvuk jak když startuje traktor.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...