Tomáš B. Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 Dobry den prosim Vas odeslo me centralni zamikani u felicie r.v. 95 a nevim kde je od centralu ridici jednotka prosim o radu kde to mam najit prosim o rady bud sem nebo na T.Bilek@email.cz predem Dekuji za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 Řídící jednotka centráku je za budíkama palubovky po pravé straně, je to černá krabička o velikosti krabičky od cigaret. Tátovy teď taky zlobil centrál, nefungoval, nakonec to byl špatnej kontakt ve svorkovnici řidičovo dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 Pockej za budikama... co jsem tak poznal zatim tak za kastlikem spolujezdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 Možná se to bude lišit podle roku výroby, ale táta má rok 95 a ten jí mám za budíkama, napojoval jsem na ní dálkové ovládání a tak to vím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erik_1 Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 Ja to mam vo felicii presne pod odkladacou schrankou oproti spolujazdcovi...a oplati sa este skontrolovat poistku...mala by byt nedaleko tej skatulky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 Tak to teda pak presunuli evidentne, OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 Na svojí felině 1997 jsem za kastlíkem spolujezdce měl jednotku dálkového ovládání a anténku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubman Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Tak řídící jednotka od centrálu bívá většinou za budíkama obrázek je v příloze. Jinak v kastlíku u spolujezdce bívá většinou řídící jednotka od dálkového ovládání, taky sem ji někde viděl i v místě poradie no prostě záleží jak se s tím kdo dělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.