Přejít na obsah

Diagnostika

SargaFarga

Doporučené příspěvky

• o 1 rok později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...

Pokud je motor v pořádku tak není důvod nic na volnoběhu nastavovat. Pokud má motor tendenci zhasnout a není žádná závada v ŘJ motoru bylo by dobré demontovat škrtící klapku zkontrolovat na znečištění karbonem,vyčistit udělat základní nastavení.Po této operaci většinou volnoběh začne kolísat-mělo by se upravit samo jízdou do cca 800km.Aby se tomu jevu zabránilo,používá se program na vymazání adaptačních hodnot(jako by byla nová ŘJ).Program je na netu zdarma odkaz jsem viděl tady na foru ALE HROZÍ POŠKOZENÍ ŘJ-není podporován značkou ŠKODA-viz. odkaz. :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Špatně jsem četl- pro -MATES3802 To co jsem psal viz. výše platí pro 1.3 MPI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! U 1.3 BMM se nic nenastavuje,ani škrťák se nešpiní.Pokud je nízký volnoběh je něco špatně např. volnoběný spínač,falešný vzduch(utržená gumová podložka pod škrťákem)........ lol

Odkaz ke komentáři

• o 9 měsíců později...

VAG com - seriový kabel OBD2. Když budeš tyto temíny hledat zde na foru, tak vše potřebné najdeš. Jen si předem rozmysli co vlastně chceš diagnostikovat. Na Felicii toho moc není (ŘJ motoru, airbagy, ABS) a navíc elektronika tohoto vozu spoutu závad neumí sama na sobě poznat. Mně třeba felda závadu vyhodila pouze jednou, rozmrdlaná je ale skoro furt.

Odkaz ke komentáři

• o 2 roky později...
  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...