SargaFarga Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 Zdarec potrebuju udelat diagnostiku u tohoto modelu felicie nejlepe blikajici diagnostikou delam to u sveho Peugeota, u taty Citroena to jde taky, kamosova Audi to umi a brachuv Golf taky.. takze to musi jit i u felicie... Shanim jak a kam to zapojit a tabulku kodu..Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SargaFarga Vloženo 18. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2008 Zdravím potřeboval bych si proklepnout ECU na Feldě 1.3MPi 1996 ....prý to jde také pomocí blikacího kódu ale nemohu se dopídit jak na to...může prosím někdo poradit?? Na diagnostiku s tim jet nechci..díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 nejde to,MPI ma VAG resp. OBD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates3802 Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Ahoj, mám takový dotaz. Mám kabel, program (nevím, ale jestli správnej) a chci si nastavit volnoběh a nekolikm veci sam na motoru. Zvládnu to sám, není někde nějakej návod nebo něco podobnýho? Mám 1.3 bmm 50kw. Moc se totiz nevyznam v tech zkrazkach, jako je VAG apod. Dik moc vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LubošPD Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Přes diagnostiku volnoběh u felície nenastavíš, maximálně zkontroluješ.program ti bude stačit VAG-COM 304.0 a někde je na to i návod kde co znamená.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates3802 Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 a cim tedy ten volnobeh udelam? v tomhle jsem vazne amater, neco jako zakladni nastaveni apod... dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zido Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Pokud je motor v pořádku tak není důvod nic na volnoběhu nastavovat. Pokud má motor tendenci zhasnout a není žádná závada v ŘJ motoru bylo by dobré demontovat škrtící klapku zkontrolovat na znečištění karbonem,vyčistit udělat základní nastavení.Po této operaci většinou volnoběh začne kolísat-mělo by se upravit samo jízdou do cca 800km.Aby se tomu jevu zabránilo,používá se program na vymazání adaptačních hodnot(jako by byla nová ŘJ).Program je na netu zdarma odkaz jsem viděl tady na foru ALE HROZÍ POŠKOZENÍ ŘJ-není podporován značkou ŠKODA-viz. odkaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zido Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Špatně jsem četl- pro -MATES3802 To co jsem psal viz. výše platí pro 1.3 MPI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! U 1.3 BMM se nic nenastavuje,ani škrťák se nešpiní.Pokud je nízký volnoběh je něco špatně např. volnoběný spínač,falešný vzduch(utržená gumová podložka pod škrťákem)........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brezovjan Vloženo 14. Září 2009 Sdílet Vloženo 14. Září 2009 Zajímaly by mě Vaše zkušenosti s autodiagnostikou na Felicii. Jaký používáte program, kabel. Jsem začátečník proto prosím po lopatě. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 VAG com - seriový kabel OBD2. Když budeš tyto temíny hledat zde na foru, tak vše potřebné najdeš. Jen si předem rozmysli co vlastně chceš diagnostikovat. Na Felicii toho moc není (ŘJ motoru, airbagy, ABS) a navíc elektronika tohoto vozu spoutu závad neumí sama na sobě poznat. Mně třeba felda závadu vyhodila pouze jednou, rozmrdlaná je ale skoro furt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanj Vloženo 26. Září 2011 Sdílet Vloženo 26. Září 2011 Zdravím Vás přátelé, tímto Vás chci informovat o možnosti, jak si lze pomáhat nejen slovem, ale i prakticky. Více podrobností najdete v příspěvku http://forum.skodahome.cz/topic/112164-svepomocna-diagnostika/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitous Vloženo 18. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2011 Můžu poprosit má felcka 1.9 D přípoj na diagnostik kabel????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 18. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2011 ano má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 22. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2011 ... u pojistkového bloku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.