OTDi Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 Chci koupit passata, ale sem vybíravej a chci určitý barvy, sedan a TDi min 81kw a docela špatně se shání, ale poslední dobou nemám čas nějak jezdit po výletech a spíš jezdím město a tak do 50 km vzdálenosti a tak sem přemýšlel že by možná stačil benál jestli furt budu jezdit tak málo. Tak se chci zeptat jestli má někdo skušenosti s 1.8T v tomto autě a jak je na tom spotřeba jak dlouhodobá tak po městě a svižnou jízdou a popřípadě nedostatky tohoto motoru, mám rači svižnější poježdění ale zase se bojím ať mě to nesežere, vím že kámoš má v 1.8 20v oktě prům dlouhodobou 8.6. Budu vděčnej za každou poznámku. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 Nevim, jestli je to ta správná generace, prasaty mě nijak neoslovují, ale co se podívat sem, tady a nebo semka a určo toho je daleko víc po CZ netu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 18. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2008 díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 Na spotrebu sa pozri na www.spritmonitor.de, zvoľ si Passat, zadaj aj motorizáciu a dozvieš sa reálne spotreby..., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 Kuwa ze by jsi si uz konecne zmenil nick??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 22. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2008 asi ne , aj kdybych do toho šel, ale asi stejně nepujdu, o víkendu sem se potkal s člověkem co to má a dlouho době průměrnou měl 9.8l/100km což je kotel, tenhle benál se prostě u tohoto auta nevyplatí i když svezení není špatný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.