Publikováno Září 18, 200816 r Chci koupit passata, ale sem vybíravej a chci určitý barvy, sedan a TDi min 81kw a docela špatně se shání, ale poslední dobou nemám čas nějak jezdit po výletech a spíš jezdím město a tak do 50 km vzdálenosti a tak sem přemýšlel že by možná stačil benál jestli furt budu jezdit tak málo. Tak se chci zeptat jestli má někdo skušenosti s 1.8T v tomto autě a jak je na tom spotřeba jak dlouhodobá tak po městě a svižnou jízdou a popřípadě nedostatky tohoto motoru, mám rači svižnější poježdění ale zase se bojím ať mě to nesežere, vím že kámoš má v 1.8 20v oktě prům dlouhodobou 8.6. Budu vděčnej za každou poznámku. Díky
Září 18, 200816 r Nevim, jestli je to ta správná generace, prasaty mě nijak neoslovují, ale co se podívat sem, tady a nebo semka a určo toho je daleko víc po CZ netu...
Září 18, 200816 r Na spotrebu sa pozri na www.spritmonitor.de, zvoľ si Passat, zadaj aj motorizáciu a dozvieš sa reálne spotreby...,
Září 22, 200816 r Autor asi ne , aj kdybych do toho šel, ale asi stejně nepujdu, o víkendu sem se potkal s člověkem co to má a dlouho době průměrnou měl 9.8l/100km což je kotel, tenhle benál se prostě u tohoto auta nevyplatí i když svezení není špatný
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.