radekkk Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Ahoj chtěl jsem se zeptat chtěl bych do svého RS nárazníku udělat plastovou výplně ale chtěl jsem se zeptat jak to tam mam uchytit díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
týráček Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Jestli se chceš podívat jak je tam originál, tak se můžem na víkend domluvit. Bydlíme kousek od sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekkk Vloženo 1. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 ahoj koukal jsem že jsi někde ze západu čech a kde přesně bydlíš já teďka bydlim v horní bříze a ty tam máš originál??já bych tam právě chtěl dát něco místo toho originálu víš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Zdravim Horní Břízu. V Ledcích mám chatu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekkk Vloženo 1. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 jsem jinak Plzeňák ale teď jsem se nastěhoval do Břízy jinak taky zdravim ledce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
týráček Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Zdravím Břízu, Plzeň i Ledce. Já sem taky Břízák a bydlím taky na továrně. Teď tam mám nerezový Milotec, ale originály budu nasazovat na zimu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekkk Vloženo 3. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 fakt??že jsem tě tam nikdy s touhle koktou neviděl já bydlim v sídlištní ulici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekkk Vloženo 3. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 koukal jsem že jsi psal že bydlíš taky na továrně to jako víš že tam taky bydlim?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
týráček Vloženo 4. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 Viděl sem tvou octuli párkrát parkovat před bytovkou(je trochu poznat podle samolepek ), ale teď už si asi v garáži (podle fotek). K bytovce občas jezdím za kámošem. Ve čtvrtek sem tě zahlíd kolem půl 8, měl sem zrovna našlápnuto do klubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekkk Vloženo 5. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 před bytovkou už neparkuju vyktadli mi tam totiž auto a ukradli mi radio Alpinku za 11litrů.tak se někdy domluvíme a já bych se stavil a ukázal by jsi mi jak to máš chycený v tom nárazníku.Jetě jsem nikde v bříze tvoji octuli neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
týráček Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 RS-ka je schovaná a nemám jí zas tak dlouho (kupoval sem jí někdy v květnu), na pojížďky po Bříze a do Plzně mám ještě fávo :-) , ale možná si viděl starou octuli. viz odkaz: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry845988 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
týráček Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Poslal sem ti SZ s kontaktem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.