Publikováno Září 19, 200817 r Ahoj chtěl jsem se zeptat chtěl bych do svého RS nárazníku udělat plastovou výplně ale chtěl jsem se zeptat jak to tam mam uchytit díky
Září 26, 200817 r Jestli se chceš podívat jak je tam originál, tak se můžem na víkend domluvit. Bydlíme kousek od sebe.
Říjen 1, 200816 r Autor ahoj koukal jsem že jsi někde ze západu čech a kde přesně bydlíš já teďka bydlim v horní bříze a ty tam máš originál??já bych tam právě chtěl dát něco místo toho originálu víš
Říjen 1, 200816 r Autor jsem jinak Plzeňák ale teď jsem se nastěhoval do Břízy jinak taky zdravim ledce
Říjen 1, 200816 r Zdravím Břízu, Plzeň i Ledce. Já sem taky Břízák a bydlím taky na továrně. Teď tam mám nerezový Milotec, ale originály budu nasazovat na zimu.
Říjen 3, 200816 r Autor fakt??že jsem tě tam nikdy s touhle koktou neviděl já bydlim v sídlištní ulici
Říjen 3, 200816 r Autor koukal jsem že jsi psal že bydlíš taky na továrně to jako víš že tam taky bydlim??
Říjen 4, 200816 r Viděl sem tvou octuli párkrát parkovat před bytovkou(je trochu poznat podle samolepek ), ale teď už si asi v garáži (podle fotek). K bytovce občas jezdím za kámošem. Ve čtvrtek sem tě zahlíd kolem půl 8, měl sem zrovna našlápnuto do klubu
Říjen 5, 200816 r Autor před bytovkou už neparkuju vyktadli mi tam totiž auto a ukradli mi radio Alpinku za 11litrů.tak se někdy domluvíme a já bych se stavil a ukázal by jsi mi jak to máš chycený v tom nárazníku.Jetě jsem nikde v bříze tvoji octuli neviděl
Říjen 6, 200816 r RS-ka je schovaná a nemám jí zas tak dlouho (kupoval sem jí někdy v květnu), na pojížďky po Bříze a do Plzně mám ještě fávo :-) , ale možná si viděl starou octuli. viz odkaz: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry845988
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.