alik.195 Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 není to video ale stojí to za to :smich: http://www.zvraceny.cz/video/4373-opravar-traktoru- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 By mi zajimalo co je to za stroj. Je fakt ze nektery dnesni auta/stroje to je desny. Jako by to projektovali ze se to nikdy nepodela. Takova multipla treba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayson Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Zetor, kdyby jsi poslouchal tak to tam uslyšíš několikrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Nojo, ja slysel samy kurva pica... zetor ne Asi jsem se preslechl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radchen Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 nechtěl bych mít takového šéfa v práci... bych musel asi nosit vatu v uších Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traveller Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Zetor, kdyby jsi poslouchal tak to tam uslyšíš několikrát. Zetor se dělá na Slovensku? Tak nevím. Já slyšel 2x "lakatoš".... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 to já taky... ale má pravdu, lakatoš je v nečem nešťasně řešenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.