zdemar Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Chci si dodělat světýlka do spodku dveří do Classica místo odrazek, ale nemůžu nikde sehnat svéma, jak jsou zapojený. Mám DP, ale schémata asi nekompletní nebo co . Nemáte někdo spásnej nápad jak je zapojit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Vubec netusim, jedinej o kom vim tak Robar ma komplet DP Elektrika 06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Určitě podle DP..tam by to mělo být kompletně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 To jo, ale pouze v kupovane verzi. V te co je tady vsude na netu je "VELKY PRD"! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Co jsem koukal, tak tam mám o dost víc stránek, než v té tady, to je pravda..ale je to také 04 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 23. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Já co mám schémata (ne kupovaný) tak tam zrovna tohle zapojení není. Jsou tam jenom zapojení vnitřních lampiček (horní u řidiče a zadní) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 23. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Jediný co mě napadlo, jak jsem teď dával vnější zpětná zrcátka s osvětlením nástupního prostoru, tak to napojit na ně. Tam vím kterej pin to je. Jestli to ale nebude dělat bordel v ŘJ dveří?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 světýlka jsou napojená z RJ dveří a kódují se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 24. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2008 To si mě moc nepotěšil, a odkud to mám teda natáhnout?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 7. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Nedostal jste ještě někdo nějakej spásnej nápad, kam v ŘJ dveří ty světýlka zapojit? Pořád marně pátrám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black007 Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 pokud nechceš kódovat a chceš aby světýlka svítily po otevření dveří napojil bych to na středové osvětlení interiéru,které se ti rozsvítí po otevření dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 9. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Kódování není problém, ale zapojit by to bylo lepší na venkovní zrcátka a jejich osvětlení nástupního prostoru. Vnitřní osvětlení se ti rosvěcí i na vytáhnutí klíčku ze zapalování, kdežto osvětlení nástupního prostoru jenom na odemknutí dálkáčem a potom přímo na otevření dveří z venku nebo zevnitř, což je lepší. Ale chci to udělat tak jak to má bejt a když nikdo nebude vědět tak to holt nabastlím k těm zrcátkům. Chtělo by to jenom novější schéma zapojení. Já mám jen 2004 a tam to není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stano Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 (editace) A keď už kódovanie nie je problém, nenašiel by sa niekto, kto by mi nakódoval osvetlenie nástupného priestoru ? ( BA a okolie ) Editováno: 25. Listopad 2008, autor: stano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.