Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Chci si dodělat světýlka do spodku dveří do Classica místo odrazek, ale nemůžu nikde sehnat svéma, jak jsou zapojený. Mám DP, ale schémata asi nekompletní nebo co . Nemáte někdo spásnej nápad jak je zapojit?? :help:

Vloženo

Jediný co mě napadlo, jak jsem teď dával vnější zpětná zrcátka s osvětlením nástupního prostoru, tak to napojit na ně. Tam vím kterej pin to je. Jestli to ale nebude dělat bordel v ŘJ dveří??

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Kódování není problém, ale zapojit by to bylo lepší na venkovní zrcátka a jejich osvětlení nástupního prostoru. Vnitřní osvětlení se ti rosvěcí i na vytáhnutí klíčku ze zapalování, kdežto osvětlení nástupního prostoru jenom na odemknutí dálkáčem a potom přímo na otevření dveří z venku nebo zevnitř, což je lepší. Ale chci to udělat tak jak to má bejt a když nikdo nebude vědět tak to holt nabastlím k těm zrcátkům. Chtělo by to jenom novější schéma zapojení. Já mám jen 2004 a tam to není. :feve:

• o 3 týdny později...
Vloženo (editace)

A keď už kódovanie nie je problém, nenašiel by sa niekto, kto by mi nakódoval osvetlenie nástupného priestoru ? ( BA a okolie )

Editováno: , autor: stano

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...