Publikováno Září 24, 200816 r Me autoradio Blaupunkt Queens MP56 ma fukni "On Vol" v niz si nastavim pozadovou hlasitost pri zapnuti radia. Aby radio nezacalo rvat pokud pri vypnuti byla hlasitost vysoka. Casto se ale stane ze pokud se radio zapne samo (pootocenim klicku v zapalovanï do polohy ACC) zacne hrat stejne hlasite jako pred vypnutim. Nedaří se mi vysledovat v jakych situacich to nezlobi. Kazdopadne pokud radio zapnu manualne tak je hlasitost vzdy na prednastavene urovni. Premyslim jestli neni problem v zapojeni, prehazoval jsem v iso konektoru spinane a stale napajeni (predtim bylo origo radio). Ale kontroloval jsem to i zkouseckou, takze by to melo by v poradku. Diky za napady.
Říjen 1, 200816 r Autor Tak se zda, ze problem je v tom, ze jak se radio zapne pootocenim klicku tak jeste nez zacne hrat tak zacnu startovat, radio cele zhasne a potom spusti s posledne pouzitou hlasitosti a ne s prednastavenou. Pokud pockam se startovanim do uplneho spusteni radia, je hlasitost v poradku. Jak se trochu ochladilo tak asi jede baterka pri startovani nadoraz. Vy co mate novejsi baterky, hraje vam radio pri startovani? Vzpominam si, ze kdysi u favorita mi hralo jen prvnich par tejdnu, kdyz byla baterka uplne nova, pak se pri startovani radio taky vypinalo.
Říjen 6, 200816 r Tak se zda, ze problem je v tom, ze jak se radio zapne pootocenim klicku tak jeste nez zacne hrat tak zacnu startovat, radio cele zhasne a potom spusti s posledne pouzitou hlasitosti a ne s prednastavenou. Pokud pockam se startovanim do uplneho spusteni radia, je hlasitost v poradku. Jak se trochu ochladilo tak asi jede baterka pri startovani nadoraz. Vy co mate novejsi baterky, hraje vam radio pri startovani? Vzpominam si, ze kdysi u favorita mi hralo jen prvnich par tejdnu, kdyz byla baterka uplne nova, pak se pri startovani radio taky vypinalo. Ahoj omlouvám se za OT, ale mám stejné rádio a řeším takový problém a to sílu signálu FM, jak ti přijímá Fmko. U mě nic moc, i když tam je fantomový předzesilovač, prostě jiná rádia přijímají lépe! Díky
Říjen 7, 200816 r Autor Tofik: jezdim hlavne po praze, prijem se mi zda v poradku, ale ja radio moc casto neposloucham jinak prijem radia u Blaupunktů většinou chválej, takze bych si taky tipnul antenu
Říjen 7, 200816 r Někde je tady o tom diskuze - o tom co odchází a o typech antén které u OI jsou...hledej. Mimochodem - mám ji taky v pr...li
Říjen 14, 200816 r Ak mozes pozri sa do manualu autoradia, vo vecinie radii mas opciu nastavenia citlivosti. Local alebo volaco podobne. Esli mozes odpoj antenu i na slabej stanicy skus pichnut kus dratu ( priblizne 2m) do antennej zdierki tak otestujes ci dobre funguje fantom. Ak je dobry tak budes mat problemy z signalom, jesli je spatny tak na kus dratu bude hrat lepsie. Viking to radio je orginal olbo dokupene i montovane neskorsie? Pokial si montoval sam skontroluj privod kabli, napajaci z akumulatora ci nieje vymeneny z 12V z zapolovacej skrinky. Okrem toho ci na vystunej zderke na antenu mas 12V pre fantomovu antenu? Upraveno Říjen 14, 200816 r od Andrzej
Červenec 1, 200916 r Ahoj, chci se zeptat, jestli ti nepíská rádio (jakýkoli Source) s otáčkama motoru při nízké hladině hlasitosti? Dík
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.