Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Me autoradio Blaupunkt Queens MP56 ma fukni "On Vol" v niz si nastavim pozadovou hlasitost pri zapnuti radia. Aby radio nezacalo rvat pokud pri vypnuti byla hlasitost vysoka.

Casto se ale stane ze pokud se radio zapne samo (pootocenim klicku v zapalovanï do polohy ACC) zacne hrat stejne hlasite jako pred vypnutim.

Nedaří se mi vysledovat v jakych situacich to nezlobi.

Kazdopadne pokud radio zapnu manualne tak je hlasitost vzdy na prednastavene urovni.

Premyslim jestli neni problem v zapojeni, prehazoval jsem v iso konektoru spinane a stale napajeni (predtim bylo origo radio). Ale kontroloval jsem to i zkouseckou, takze by to melo by v poradku.

Diky za napady.

• Autor

Tak se zda, ze problem je v tom, ze jak se radio zapne pootocenim klicku tak jeste nez zacne hrat tak zacnu startovat, radio cele zhasne a potom spusti s posledne pouzitou hlasitosti a ne s prednastavenou. Pokud pockam se startovanim do uplneho spusteni radia, je hlasitost v poradku.

Jak se trochu ochladilo tak asi jede baterka pri startovani nadoraz.

Vy co mate novejsi baterky, hraje vam radio pri startovani? Vzpominam si, ze kdysi u favorita mi hralo jen prvnich par tejdnu, kdyz byla baterka uplne nova, pak se pri startovani radio taky vypinalo.

Tak se zda, ze problem je v tom, ze jak se radio zapne pootocenim klicku tak jeste nez zacne hrat tak zacnu startovat, radio cele zhasne a potom spusti s posledne pouzitou hlasitosti a ne s prednastavenou. Pokud pockam se startovanim do uplneho spusteni radia, je hlasitost v poradku.

Jak se trochu ochladilo tak asi jede baterka pri startovani nadoraz.

Vy co mate novejsi baterky, hraje vam radio pri startovani? Vzpominam si, ze kdysi u favorita mi hralo jen prvnich par tejdnu, kdyz byla baterka uplne nova, pak se pri startovani radio taky vypinalo.

Ahoj omlouvám se za OT, ale mám stejné rádio a řeším takový problém a to sílu signálu FM, jak ti přijímá Fmko. U mě nic moc, i když tam je fantomový předzesilovač, prostě jiná rádia přijímají lépe! Díky

Tofik: viděl bych to spíš na problém antény ;)

• Autor

Tofik: jezdim hlavne po praze, prijem se mi zda v poradku, ale ja radio moc casto neposloucham

jinak prijem radia u Blaupunktů většinou chválej, takze bych si taky tipnul antenu

Tofik: viděl bych to spíš na problém antény ;)

díky a nějaký tip na problém v anténě?

Někde je tady o tom diskuze - o tom co odchází a o typech antén které u OI jsou...hledej. Mimochodem - mám ji taky v pr...li ;)

Ak mozes pozri sa do manualu autoradia, vo vecinie radii mas opciu nastavenia citlivosti. Local alebo volaco podobne. Esli mozes odpoj antenu i na slabej stanicy skus pichnut kus dratu ( priblizne 2m) do antennej zdierki tak otestujes ci dobre funguje fantom. Ak je dobry tak budes mat problemy z signalom, jesli je spatny tak na kus dratu bude hrat lepsie.

Viking to radio je orginal olbo dokupene i montovane neskorsie?

Pokial si montoval sam skontroluj privod kabli, napajaci z akumulatora ci nieje vymeneny z 12V z zapolovacej skrinky. Okrem toho ci na vystunej zderke na antenu mas 12V pre fantomovu antenu?

Upraveno od Andrzej

• 8 měsíců později...

Ahoj, chci se zeptat, jestli ti nepíská rádio (jakýkoli Source) s otáčkama motoru při nízké hladině hlasitosti? Dík

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.