djgigi05 Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 zacalo mi blbnou 3 svetlo na me fabii a to tak ze kdyz slapnu na brzu tak nesviti a kdyz slapnu vic krat napriklad 5x po sobe tak zacne s vitit a potom po nekolika dalsich zeslapnutich prestane, nebo kdyz slapnu na brzdu (kdyz sviti) a drzim na brzde aby svitili brzdy tak po chvili asi 5-7 sekundach to treti zhasne nevite cim by to mohli byt? asi pred mnesicem a pul mi mnenili brzovy spinac...a kontrolka EPC nesviti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 pokontroluj draty a brzdovy spinac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djgigi05 Vloženo 19. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 no hosi vcera sem byl u kamose autoelektrikare a byl problem ve vypalene diode..preletoval a svetlo jede jak ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miros v12 Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 no mne tohle taky delalo (nekdy svitilo a nekdy ne), az sem neskur zistil ze staci poradne bouchnout do brzdoveho pedalu........a uz se vsechno vyresilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal_S Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Teď mám jedno světlo rozdělané a jsou vadné dvě LED. Když si vzpomenou, přestanou svítit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djgigi05 Vloženo 7. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 tak je skus vymenit..normalne preletuj nove diody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal_S Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Tak brzdové světlo je opravené, LED se musely objednat, tak to trochu trvalo. Pro zájemce, GES je nabízí pod označením L-7676SRC*G a stojí 6,80 Kč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Michale S, díky za info, myslím, že si ušetřil nám, přátel okřídleného šípu, opět spoustu pátrání. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thoom Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Zdravim. Chlapy určitě jste demontovali ten plastovy kryt co zakryva 3brzdove světlo. Jak vam to šlo? Mě se ten plast nedaři sundat,docela dost jsem za to tahal,ale ty kovove cvočky co to drži tak ty fakt drži Jak jse to sundali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Netahej, ale trhni, půjde to. Maximálně se ulomí nějakej ten úchyt, ale to holt je riziko povolání. ...a taky pomsta soudruhů z Boleslavi - myslí jen na to, jak auto jednou složit, ale že by se něco mohlo posrat a bude třeba to opravit, to ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thoom Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Tak jsem trhal,trhal a trhal...myslel jsem že vyrvu 5dveře z pantu,ale nakonec to povolilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reino Vloženo 11. Duben 2010 Sdílet Vloženo 11. Duben 2010 RAMBO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.