Publikováno Září 29, 200816 r Kdyby měl někdo zájem, zase se ke mě dostaly nějaké chromové lišty pod okna. Nejsou sice úplně top stav, pár škrábanečků na nich je, ale když si je někdo přejede silichromem či něčím podobným tak si myslím že parádu udělají.. cena 1500kč za sadu. Při osobním odběru ve Zlíně dám slevu na cestovné 500kč. Fotky přidám večer, když bude zájem. Jinak se omlouvám za umístění tématu, nechtěl sem to dávat do bazaru, páč podle mě by si tam toho superbáci ani nevšimli.
Září 29, 200816 r No snad to zkousnu Jen podotykam,kdo by mel strach z vymeny tak je to otazka 10min a je vse vymenene...
Září 29, 200816 r No snad to zkousnu Jen podotykam,kdo by mel strach z vymeny tak je to otazka 10min a je vse vymenene... Bohužel toto vědí i čoryny a oproti normálním lidem to zvládájí v rekordních časech
Říjen 2, 200816 r Autor Já je dal na svého taky a strach o ně nemám.. musíte být jen trochu vynalézavý kluci a použít dobré lepidlo. A má to i tu výhodu, že lišty po čase nezačnou odstávat, jak bývá u některých supů zvykem..
Říjen 2, 200816 r No popravde jestli prijde zlodej tak at si je radsi vezme nez kdyz je budu mit prilepene a udela mnohem vice skody jak mu to nepujde....
Říjen 14, 200816 r ahoj, Mel bych taky o ty listy zajem. Pokud by jeste byly k dostani dej mi vedet na mail d.bosak@tiscali.cz Prijel bych si osobne. Diky, Dalibor
Únor 11, 200916 r Kdyby měl někdo zájem, zase se ke mě dostaly nějaké chromové lišty pod okna. Nejsou sice úplně top stav, pár škrábanečků na nich je, ale když si je někdo přejede silichromem či něčím podobným tak si myslím že parádu udělají.. cena 1500kč za sadu. Při osobním odběru ve Zlíně dám slevu na cestovné 500kč. Fotky přidám večer, když bude zájem. Jinak se omlouvám za umístění tématu, nechtěl sem to dávat do bazaru, páč podle mě by si tam toho superbáci ani nevšimli.HOJKY.KOUPÍM CHROMOVÉ LIŠTY POD OKNA. KDYKOLIV. MÁTE NĚKDO PROSÍM TADY?? DÍM MOC PĚKNĚ.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.