Publikováno Září 29, 200816 r Zdravím potřeboval bych radu na mým fávu mi špatně svítí pravé přední světlo levý jde mormálně.A pak jak protáhnout kabely od neonů přes prahy mám favorita r.v.89 předem díky za rady. :help: :help:
Leden 3, 200916 r Zdravím potřeboval bych radu na mým fávu mi špatně svítí pravé přední světlo levý jde mormálně.A pak jak protáhnout kabely od neonů přes prahy mám favorita r.v.89 předem díky za rady. :help: :help: Na tuning se vykašli :-( . v domácích podmínkách to udělá víc škody než užitku. Světlo sežen na vrakáči - 200,-
Leden 7, 200916 r Zdravím potřeboval bych radu na mým fávu mi špatně svítí pravé přední světlo levý jde mormálně.A pak jak protáhnout kabely od neonů přes prahy mám favorita r.v.89 předem díky za rady. :help: :help: To ti snad svítí jen špatně žárovka ne? Zkus proměřit napětí nebo vyměnit žárovku
Leden 15, 200916 r To ti snad svítí jen špatně žárovka ne? Zkus proměřit napětí nebo vyměnit žárovku .... a zkontrolovat ukostření
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.