maca13 Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Zdravím, natankoval jsem jinde než obvykle a po ujetí pár kilometrů se mi rozsvítila kontrolka EPC a svítí stále. Nevím, jestli to má s tím něco společného, tak se chci zeptat, zda máte někdo zkušenost. Všechno funguje jak má, tak jestli ten benzín? (tankováno u Benzina) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 To je kontrolka elektronického pedálu, Electronic Pedal Check nespíš odešel potenciometr a ted to jede na záložní.... S benzínem to nemá nic společného.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 koukni jestli ti sviti brzdove svetlo vzadu. Vim je to nelogicke ale muze to byt spinac brdz na pedalu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 29. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2008 (editace) brzdové světlo to není, na to jsem koukal jako první, protože jsem to řešil kdysi na OI , hledal jsem tu a našel jeden příspěvek kde se dotyčný taky zmiňuje o benzínu , tak nevím.... Editováno: 29. Září 2008, autor: maca13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 ten brzdovej spinac neni zase az tak od veci, stalo se nam to na naftove fabii a to blikalo zhaveni, a svetla fungovala dal, kdyz jsem se ptal ve skodovce proc zrovna zhaveni tak rekli ze na nejaou kontrolku to dat museli. Zkus aspon zavolat do autorizaku, a nebo k nekomu na diagnostiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 30. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2008 že by drzdový spínač i když vše funguje jak má ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Brzdovy spinac je dvojity ale skus je vymenit mezi sebou... Spojka a brzda je ma strejne a uvidis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 2. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 tak s autem druhý den jela přítelkyně a EPC už nesvítilo....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 takze brzdovej ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 2. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 kdepak, na nic jsem nešáhl jeden den svítilo a druhý den už ne ....... zhaslo samo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 12. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Včera jsem byl na Vagu - zavrávoral brzdový spínač ( sporadická závada = odstraněna ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Včera jsem byl na Vagu - zavrávoral brzdový spínač ( sporadická závada = odstraněna ) Dělalo mně to něco podobného a byl vadný právě zmíněný brzdový spínač (cca750,-Kč) - po výměně vše OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomson Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 tak s autem druhý den jela přítelkyně a EPC už nesvítilo....... Tak to máš doma skvělýho mechanika (teda machaničku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 15. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 tak až bude někomu svítit EPC , tak jí řeknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ji6006 Vloženo 29. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2011 (editace) Zdravím, jsem tu novej a chtěl bych přispět troškou do mlýna. Mám Octavii II kombi a včera se mi spontánně při otevírání kufru dálkou rozsvítilo 3. brzdové světlo, ale jak se otevřel kufr tak zhaslo. Zabouchl jsem a ono svítilo pořád. A při zapnutém kličku nezhasne EPC, ale po nastartování EPC zhasne. Takže asi spínač brzd jak tady čtu. Je potřeba vymazat chybu z jednotky nebo ne??? Dík Jirka Editováno: 2. Listopad 2011, autor: ji6006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.