r.jonak Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Čau lidičky. Mám prasklé hrdlo na nádržce pro ostřikovače 5,5 litru na octavii 1. Jsem zoufalý, nemůžu ji nikde sehnat. Našel jsem ji jedině novou za 1000 a víc. To je dost. Může být i starší. Vrakárny nic. Když budu jezdit od jedné ke druhé, tak mi to bude stát majlant. Pomozte. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 kup si novou... jinak nebudeš ostřikovat... protože jak dobře píšeš, než objedeš všechny vrakáče, tak tě bude nakonec stát víc jak litr ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 zkus to tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 Pokus se kontaktovat člena tohoto fóra Jenda T4 je majitelm vrakáče v Praze.Možná ti ji sežene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 mam 3L za "symbolickou cenu" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.