Tomáš K. Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 Zdravím vás, poraďte prosím, mám nabídku Octavie ke koupi. Jde o kombi, 2.0TDi, 4x4, elegance, r.v. 2007, najeto 30.000km, první majitel, serviska, červená. Cena 500.000,- Kč. Je krásná, super jede, jasný původ(prodává známý). Co myslíte, hodí se to vzít? A pokud ano, tak na co si mám dát pozor? Moc díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 2,0TDI určitě nekupuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indet Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 To že má 2.0TDI problémy ví snad už každé malé dítě a ve spojení s DPF fitrem je to celkem děsivá kombinace (hlavně když jezdíš převážně po městě). Na druhou stranu ti co jim jezdí OII s 2.0TDI bez problémů zde nepíšou, tak si tu spíše počteš jak koho potrápila. Rozum říka nebrat, ale srdce snad to bude OK. Rozhodnutí je na tobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš K. Vloženo 2. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 77kW je lepší volba? Není to slabé? Ten dvoulitr maže docela pěkně, ale jak jsem si pročetl toto fórum, mám z toho trošku strach... Škoda, že do Octavie II nedávají PD 96kW. To je povedený motor. Teda já s ním mám jen dobré zkušennosti. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 mám 1,9 4x4 a absolutně v pohodě, pokud si nenaporoučíš moc výbavy, tak novou seženeš kolem 580t Kč a bude NOVÁ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš K. Vloženo 2. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 Nevím, mám dilema. Ten dvoulitr se mi opravdu líbí, ale mám z toho strach... Co spotřeba u 1.9 4x4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 (editace) určitě méně jak u 2,0TDI, dlouhodobá je 5,8, ale co jsem teď jezdil dálky, tak na cestu 5,4 - 5,5, město 6,5 do 2litra bych nešel Editováno: 2. Říjen 2008, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 Pokud má 2,0 TDi DPF,tak je to jednovačka a s těmi motory už takové problémy nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš K. Vloženo 2. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 Když je to jednovačka, tak nemusím mít strach z koupě? Jak jsem psal v úvodu, prodává to známý (z finančních důvodů), pravidelný servis a během 30.000km, které najel nebyl žádný problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 u jednovačky už nejsou problémy s hlavama - praskaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 Já bych se toho vůbec nebál a vzal bych to všema deseti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš K. Vloženo 3. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 Tak jo, rozhodl jsem se. Vemu to. Příští týden ji koupím. Pak sem hodím foto a budu podávat průběžné informace. Držte mi palce, ať to šlape. :-))) Dík za názory! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minoza Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 ja mam 2.0 TDI, 110000 km a zatial ziaden problem :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indet Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 13.10.08 vyjde nAuto Tip s dlouhodobým testem 2.0TDI v Passatu - předpokládám že to bude také 8V s DPF. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.