Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím vás,

poraďte prosím, mám nabídku Octavie ke koupi. Jde o kombi, 2.0TDi, 4x4, elegance, r.v. 2007, najeto 30.000km, první majitel, serviska, červená. Cena 500.000,- Kč. Je krásná, super jede, jasný původ(prodává známý). Co myslíte, hodí se to vzít? A pokud ano, tak na co si mám dát pozor? Moc díky.

2,0TDI určitě nekupuj

To že má 2.0TDI problémy ví snad už každé malé dítě a ve spojení s DPF fitrem je to celkem děsivá kombinace (hlavně když jezdíš převážně po městě).

Na druhou stranu ti co jim jezdí OII s 2.0TDI bez problémů zde nepíšou, tak si tu spíše počteš jak koho potrápila.

Rozum říka nebrat, ale srdce snad to bude OK.

Rozhodnutí je na tobě

• Autor

77kW je lepší volba? Není to slabé? Ten dvoulitr maže docela pěkně, ale jak jsem si pročetl toto fórum, mám z toho trošku strach... Škoda, že do Octavie II nedávají PD 96kW. To je povedený motor. Teda já s ním mám jen dobré zkušennosti. :-)

mám 1,9 4x4 a absolutně v pohodě, pokud si nenaporoučíš moc výbavy, tak novou seženeš kolem 580t Kč a bude NOVÁ ;)

• Autor

Nevím, mám dilema. Ten dvoulitr se mi opravdu líbí, ale mám z toho strach... Co spotřeba u 1.9 4x4?

určitě méně jak u 2,0TDI, dlouhodobá je 5,8, ale co jsem teď jezdil dálky, tak na cestu 5,4 - 5,5, město 6,5

do 2litra bych nešel ;)

Upraveno od rolbař

Pokud má 2,0 TDi DPF,tak je to jednovačka a s těmi motory už takové problémy nejsou

• Autor

Když je to jednovačka, tak nemusím mít strach z koupě? Jak jsem psal v úvodu, prodává to známý (z finančních důvodů), pravidelný servis a během 30.000km, které najel nebyl žádný problém...

u jednovačky už nejsou problémy s hlavama - praskaj

Já bych se toho vůbec nebál a vzal bych to všema deseti

• Autor

Tak jo, rozhodl jsem se. Vemu to. Příští týden ji koupím. Pak sem hodím foto a budu podávat průběžné informace. Držte mi palce, ať to šlape. :-))) Dík za názory!

ja mam 2.0 TDI, 110000 km a zatial ziaden problem

:palec2: :palec2: :palec2:

13.10.08 vyjde nAuto Tip s dlouhodobým testem 2.0TDI v Passatu - předpokládám že to bude také 8V s DPF.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.