Roger Vloženo 4. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 Zdravím všechny, prosím o radu. Mám O1 r.v. 01, 1.9 TDI 66kw motor AGR, zhruba před 3 dny mi začalo zlobit řažení, všechny stupně šly z ničeho nic zařadit velice ztěžka, někdy vůbec, pomohlo až nové nastartování. Na druhý den bylo vše v pořádku a řazení fungovalo na jedničku, avšak včera se mi již bohužel nepodařilo zařadit žádný stupeň a s autem jsem neodjel. Bez nastartování jde řadit vše bez problému, takže chyba v převodovce nebude. Známý mi řekl, že nejspíš bude problém v dvouhmotovém setrvačníku, přecijen má auto najeto něco málo přes 300tis. a ještě se neměnil. Chci se zeptat, zda-li lze na motor AGR použít setrvačník se spojkou z novějšího modelu ALH (66kw), nebo jaké jsou tam rozdíly a na co si dát pozor. Všem předem děkuji za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantik Vloženo 4. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 Pokud budeš měnit celej spojkovej set tak by neměl bejt problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 tak tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roger Vloženo 4. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 Díky moc, to jsem potřeboval vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.