burek Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 ja jsem to resil tak,ze jsem mu rekl ze nemam usebe salinkartu,ze ji mam doma.dal me listecek na pokutu 30kc hned jsem jel na starku si koupit salinkartu nastesti tam nepsali cas a valil jsem to zacalovat.takze me to nestalo 700,ale 30kc.to ale muzu mluvit o stesti ze me tam baba nepsala cas jinak oni si to vsude evidujou.ale jsou to pekny lamy ti revizori.mel sis od tatika pujcit fandy a mel by si. :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Taky se mi parkrat stalo ze me lapl revizor a jedine reseni ktere me napadlo, bylo ze na pokutu tolik nemam a jestli mu teda nestaci 300 kilča na pivko.No 2x to vyslo po treti uz nee, ale byla to zenska.Sice 300 fčudu ale i tak lepsi nez 700 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Základní pravidlo pro Fire: - když pojedeš taxíkem a nezaplatiš dostaneš od taxikáře minimálně na budku ! - když ukradneš v obchodě čokoládu za dvacku a chytnou Tě dostaneš od MP-íků blokovou pokutu ! - když jedeš v šalině (pro nebrňáky v tramvaji), nemáš jízdenku, dostaneš od revizora pokutu ! Myslím, že to je jednoduché. Jakmile nastoupím do vozidla MHD, dobrovolně přistupuji "ke smlouvě" s dopravcem, ze které jasně vyplývají mé práva i povinnosti. Označit si jizdenku ihned po nástupu je jedna ze základních Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Nejlepší je chytí tě. Nemám jízdenku. Ukažte mi občanku nemám. On řekne zavolám Policii. Jenže většinou s tebou vystoupí a pak chvilku čeká jakoby na pčr a pak tě pošle doprdele. On má z vybraných pokut provizi takže když by s tebou čekal na polcii stráví s tebou 3hodiny než přijede a vybere jednu pokutu. Nebo pokud nechceš s ním vystupovat a nechceš prudit řekni občanku nemám ale mám mobil takže si tu zapomenutou jízdenku koupím pomocí sms. Vyzkoušeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Pak v té republice nemá být takovej čurbes, když kdekdo přemýšlí jak co odrbe Osobně se mi líbí spíš přístup lidí, kteří sice jezdí načerno, ale když ho chytnou, zaplatí a jezdí dál. Nevím jestli se to vyplatí, prý ano. Ale přijde mi to férové a čestné. Váš Mirek Dušín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 http://www.pravnik.cz/a/63/jake-pravomoci-ma-revizor.html tady to máte shrnuto, jak je řečeno revizor vám nemůže bránit v pohybu a pokud ano, tak se dopouští protiprávního jednání(max. trestného činu omezování osobní svodoby, když by vás třeba na konečné zavřeli v tramvaji a čekalo by se na příjezd PČR, či MP, tak je nássledně můžete v občanskorpávním řízení žalovat o náhradu ušlého zisku, když třeba jedeta na důežitou schůzku...atd.) když by vás třeba chytil za ruku v době , když by jste mu třeba řekli, že čekat nebudete, tak můžete sehrát divadlo, že vás napadl, chycením za ruku vám způsobil zranění, jít se ošetřit, že máte pohmožděninu atd. a vše řešit u přestupkové komise magistrátu pro přestupek § 49/1c přes. zákona, ale to je myslím vhodné pro ty, kdo má čas na kraviny..nejlepší myslím bude obětovat těch pár korun na lístek a být v klidu.... PS: jenom malý dodatek, většinou revizoři jezdí ve dvou, či třech, tudíž podobné akce bych nečinil pokud jsem sám, ať zbytečně pak nemám problémy já...viz.TČ křivé obvinění, pomluva atd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Je vidět, že mentalita hodně lidí je a hodně dlouho ještě zůstane stejná !!! Proč bych platil jízdný, když můžu jet na černo !!! Proč bych si něco kupoval, když si to můžu ukrást !!! atd. Holt kde asi soudruzi z NDR udělali chybu ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Az prijde doba, kdy bude v šaline v zime teplo a v lete treba cisto a ne nasrano na zemi a pod. klidne si ten listek koupim....to plati i pro ČD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 V normální zemi bych si jízdenku za normální peníze koupil. Jezdím jen pár stanic autobusem. A nebudu za to platit takovou mrdu. Když jedu v metru lístek si kupuju. Myslím že i tak zaplatím za jízdné tolik že můžou být spokojení. Šetřím přírodu a ovzduší když jezdím autobusem. A vůbec nedělejte tady ze sebe moralisty. Jízdné je v praze nemravně předražené tak nevím proč bych se já měl chovat mravně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Vytopit nějakej prostředek MHD kterej každou chvílu otvírá dveře - no nevím a ten nepořádek tam dělá asi kdo - řidiči - to těžko !!! A pochybuju že třeba důchodci budou sprejovat a škrabat okna nebo to ostatní co se nachází třeba v nočních spojích. Starýho psa novým kouskům nenaučíš a ti mladí se sice rychle učí, ale od starých !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Jako jo mas pravdu, ale klouzat se v zime v saline me taky neba...Sice jezdim autem ale kdyz se nekdy rozhodnu pro MHD se nestacim divit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 To je právě ten bor... v tomto státě, kterej začíná zhora kde každej dělá všechno jenom pro to, aby měl co nejvíc za co nejmíň námahy a pokračuje to dolů. A pokud nezačnou zhora dělat něco jinýho i pro ostatní a né jenom pro sebe, tak se tady nic nezmění a nejenom v tom MHD. Ale všechno dělají zase jenom LIDI !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Kdybyste radsi platili a pracovali. Nemuseli byste resit takovyhle kraviny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Jízdné je v praze nemravně předražené tak nevím proč bych se já měl chovat mravně Vystrc nos na zapad a uvidis, kolik stoji jizdenka tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Platím a pracuji do roztrhání těla - Ty né ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hony Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 (editace) . Editováno: 7. Říjen 2008, autor: hony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hony Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 (editace) Soustružník s trvalým bydlištěm Praha dostane v Kralupech plat 25tis.,nepražák 18.Tak si ty kecy o nemravně předražené MHD strčte za klobouk!!! Editováno: 7. Říjen 2008, autor: hony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Az prijde doba, kdy bude v šaline v zime teplo a v lete treba cisto a ne nasrano na zemi a pod. klidne si ten listek koupim....to plati i pro ČD Milej Jene, jízdný je pouze třetina toho co provoz MHD stojí, takže kdybys chtěl jezdit jak říkáš, bude stát lístek na 1 hodinu 60,- Kč. Mj. to že je v šalině nasraný, je problém hlavně cestujícíh, protože oni mají toho hajzla vyhodit nebo to říct řidiči a ne na to čumět, jak někomu cikorky kradou peneženku a pak když vystoupí říkat jaký to jsou svíně Teď jsem se teda opravdu spravedlivě nasral ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 To je právě ten bor... v tomto státě, kterej začíná zhora kde každej dělá všechno jenom pro to, aby měl co nejvíc za co nejmíň námahy a pokračuje to dolů. A pokud nezačnou zhora dělat něco jinýho i pro ostatní a né jenom pro sebe, tak se tady nic nezmění a nejenom v tom MHD. Ale všechno dělají zase jenom LIDI !!! Víme o čem mluvíme pane Aristokrate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 pentadius - naprostej souhlas. lidi nadavaji, ale sou podelani cokoli udelat, aby to bylo lepsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 2 bojler: seš mi názorově sympatickej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 U spousty lidi to ale zase vyvolava odpor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
777 Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Taky nechápu proč se řeší revizoři. Pitomci jsou spíš ti, co jezdí zadarmo. Je to jako krádež. Berou si něco zadarmo. Ceny jízdného se odvíjejí od dotací měst. MHD si nemůže sama na sebe nikdy vydělat. To snad chápe každý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 7. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 se to tady nějak zvrtlo koukám, to jsem chtěl slyšet jen nějakej ten názor jak to obejít a jestli vůbec to jde....samozřejmě souhlasím se všemi, co říkají platit když chci jezdit...takže asi tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Jedu z domova na Jizni mesto, 5km busem. Jedu s manzelkou a prckem. Hodinku se tam zdrzim a jedu zpet domu, zase jak jinak nez 5km. Cesta tam mastnou tyci NAS vyjde 72kc (2x18 tam, 2x18 zpet, dite gratis) cesta autem nas vyjde tam a zpet max. 30kc + opotrebeni auta, kdo chce... Asi je lepsi jet tou mastnou tyci, ne? Nazory sdilim vsechny, v kazdem je pravdy trochu!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.