Aloof Vloženo 4. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 Mám jeden malý počínající problém. Na Fabii 1,4 MPi rok výroby 2002 se v poslední době začíná ozývat takové "praskání" ve volantu při zatáčení. Jako když teče voda pod tlakem, nebo něco takového. Nedokážu to přesně popsat. Nevíte někdo prosím co to může být. Něco s posilovačem řízení? Nechce se mi hned ject do servisu i když mě to asi nemine. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 nebude ono praskání ve volantu spíše praskání jakoby od tlumiču a od horního uložení, spíše tedy axiálních ložisek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aloof Vloženo 5. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 nebude ono praskání ve volantu spíše praskání jakoby od tlumiču a od horního uložení, spíše tedy axiálních ložisek? To ne, axiální ložiska to nejsou. Vycházi to někde z volantu a jen při otáčení volantem!!! Nevim jak bych to popsal? Jako když se přesýpá písek, nebo tak něco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 jj to robi na kazdom aute s posiovacom mne to robi aj na 1,2 HTP a aj 1,4 MPI neviem ci to neroby airbagovy kruzok nahodou ale niesom si isty .... je to v pohode ... jazdi v klude dalej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 tak to dělá asi jenom v Prešově, mě to nedělalo nikdy na žádném autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 (editace) Bobik.... tak ty si Zagorka a Zagorke to nerobí nie mozno ze si to nepostrehol...... Editováno: 5. Říjen 2008, autor: Reso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 Mě naštěstí nic nepraská, ale jen občas vrzne (neláká mě představa promazávání pohyblivých částí pod volantem ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.