Wollf Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 Co myslite,da se na octavii 1.9 TDi 81 kw dal tahnout podval s autem? popripade jake tazne bych si tam mel dat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 jasně že jde do maximální váhy povolené výrobcem vozu a to samý u tažnýho. maximum je 1500 kg předohrab a 4x4 může mít i 1600,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wollf Vloženo 5. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 (editace) Sem si jistej ze octavka 1.9TDi dokaze tahnout podval s autem? Ja jen abych pak nelitoval az si na to dam tazny Editováno: 7. Říjen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 (editace) dá se, ale pokud bude mít podval 400kg tak mžeš tahat s předohrabem auta o váze do 1100kg takže nic moc jinak já za svou octou táhl na kratší vzdálenosti podval (cca 400kg) s BMW 545i (cca 2000kg) a rozhodně jsem provoz nebrzdil (legalitu tohoto počinu necháme stranou ) na tahání aut si kup Transportera T4, T5 (tažný na 1800-2500kg), Audi A6 (1800-2000kg) allroad má myslím ještě víc, A4 quattro 1800kg, Fiat dukato 2500kg atd. Editováno: 5. Říjen 2008, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wollf Vloženo 6. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 (editace) Ale tak ja sem videl tahnout TDickovou octavkou podval s autem.PS: A co skoda superb ? Editováno: 7. Říjen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 já jsem tahal taky často svou OI vleky s těžkejma autama, ale překračoval jsem přípustnou hmotnost přes hranice bych s tím určitě nejel (s překročenou hmotností) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RST Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Co se týká tažných, dělám ve firmě, která tažný pro škodovku vyrábí. Originál příslušenství je od nás. Pokud někdo chce tahat často, je nejlepší použít jednoduchej pevnej tažák (dvoušroub). Kdo chce sundávat, je na to "poloautomat", sundávací koule bez nářadí. K tomu všemu samozřejmě typová elektrika. Troufám si tvrdit, že tažný namontovaný u nás (nebo jen koupený a o montáži se můžem domluvit) je za poněkud jiný peníze, než od Škodovky jako originál. Na svoji Octávku jsem si zrovna dneska montoval tažný. Nechal jsem si vyrobit trochu speciál - automatický upínání, podobně jako je např. na Fabie II, Roomstery a nový Superby. Pokud by o tento typ byl přiměřenej zájem, dá se to homologovat a vyrábět v sérii. Váhy pro tahání z hlavy nevím, musím kouknout zítra v práci, ale je to taky uvedeno v návodu k obsluze, prospektech a možná i ve velkým TP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 já jsem tahal taky často svou OI vleky s těžkejma autama, ale překračoval jsem přípustnou hmotnostpřes hranice bych s tím určitě nejel (s překročenou hmotností) mám na jedničce na tažném 1500,kdybych chtěl tahat,tak musím koupit lehounkej podval a ještě bych musel tahat jen saxa,106 atd,podle regulí,jinak to samo utáhne víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlady Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Ahojte. Objednal som si z CR tazne zariadenie s origo elektrikou na O1, cize planujem namontovat sam. Chcem sa spytat ako je to s legalizaciou, ked si to nedam namontovat v servise. Staci si u niekoho vybavit peciatku do zarucaku, ze mi to namonotoval a potom na policiu? Isto mate s tym uz niekdo skusenost.... Vopred dik za kazde info.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 myslím, že si to můžeš namontovat sám, otec si to taky montoval, jenom mu známej zapojil elektriku, pak si to jdeš normálně zapsat do TP, musíš mět k tomu tažnýmu ale potřebný papíry, a jestli je to jinak tak mě opravte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spici Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 kup si Fiata Cromu 2.5TD a máš vystaráno. Ten snese 1800kg. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlady Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 myslím, že si to můžeš namontovat sám, otec si to taky montoval, jenom mu známej zapojil elektriku, pak si to jdeš normálně zapsat do TP, musíš mět k tomu tažnýmu ale potřebný papíry, a jestli je to jinak tak mě opravte Objednal som aj original elektriku na octu, takze iba pospajam zasuvky. Ale pocul som nieco, ze treba mat peciatku z autorizovaneho montazneho strediska. Je to pravda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 nevím, otec si to dělal sám a prošlo mu to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Kup pajero... na kouli 2800kg.,,Malej" traktor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.