mvh Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Tak jsem dneska zajel do mycky abych nedelal na polygonu ostudu, sedim si v aute posloucham MP3 a najednou se ozvalo docela hlasity lupnuti zespoda od pojistek a radio prestalo hrat, ale display normalne svitil. Tak jsem si napred rikal, ze proste odesla pojistka a pockal jsem az me to domeje a mrknu na to venku. vypnul jsem radio cudlikem, normalne nastartoval, vyjel z mycky a zkusil zase zapnout radio, normalne zacala hrat mp3 jako pred tim, a zda se, ze vsechno funguje, svetla sviti klima funguje, repraky hrajou vsechny. Koukal jsem na pojistky jenze na prvni pohled nic divnyho tam neni a navic je jich tam moc (asi padesat) tak jsem to moc dlouho nezkoumal a jel jsem domu. Tak nevim co tam ruplo a proc kuli tomu prestal jit docasne zvuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 noo neco podobnyho se stalo i me. radio na chvili prestalo fungovat, ale pak se to zase rozbehlo a v pohode, nevim. z pojistek semi povedlo zatim odpalit jen pojistku na vnitrni osvetleni, kdyz sme se rejpal v tech diodach. vymenil sme ji a pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 Mě se srává taky že je rádio ůplně hluchý ale to asi vypadne signal nebo co během 5 min. zase funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brmk Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Taky mi takhle párkrát zablblo rádio... až jednou zhaslo úplně dneska už mám po reklamaci nový a zatím bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jey-r Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 (editace) Nám rádio po mesiaci ako sme mali auto, zachrcalo a vypadol zvuk, ked sa znova nastartovalo auto, tak sa potom obnovilo radio, par mesiacov bol klud a spravilo to zase - vypadol zvuk - vypol sa motor a nastartovalo znova, naskocilo aj radio - len neviem, ci by v servise boli ochotní vymenit to... Inak tiez som najprv myslel, ze vypadol signal z anteny, ale to bude skor zlym firmwarom radia, lebo nesiel zvuk ani z cd... Editováno: 25. Duben 2007, autor: jey-r Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Tak mě se to zatím stalo jen jednou. Vypadl zvuk a za chvilku naskočil. Tak jsem to zatím neřešil, uvidíme do budoucna, co to bude dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šváb Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Vcera pri parkovani se mi to stalo tez. Lup a klid. Radio mam neoriginal a uz nenaskocilo. Podle lupnuti jsem tipl pojistky a vymenil prepalenou 19 - radio. Jenze nehraje porad. Vypada to na delsi patraci akci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palomik Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 (editace) mne sa to stalo tiez pri pocuvani CD(mp3), isiel som po dialnici a zrazu piiiiiisk (vo vysokych frekvenciach skoro nepocutelne), puk a ticho podla mna to neslo z poistiek ale z reprakov, prvy napad prasklo CD- vysuniem ho a je cele, prepnem na radio ziadny zvuk - asi odisiel zosilovac(vsetko fungovalo OK len nesiel zvuk), vypnem a zapnem radio a stale ticho, zmieril som sa stym ze celu cestu pojdem po tichu a zavitam do servisu. po ceste som ho este par krat zapol a vypol ale stale nic, doma som zastal a vypol motor pred branou po nastartovani vsetko ide OK Editováno: 16. Září 2008, autor: palomik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Pište sem co Vám přestalo fungovat, nebo se jinak podě****. Postupně sem přeneseme závady z již vytvořených vláken a popsané způsoby odstraneni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olympic Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 (editace) Mám podobný problém. Při poslechu rádia (neoriginál) čas od času dojde k přerušení zvuku, asi tak na 1 sec. Pak rádio hraje normálně dál. Není to častá závada a nevím, jestli souvisí s výpadkem signálu. Naštěstí to není často, takže jsem to dosud ignoroval. Jednou jsem periferním viděním zaregistroval nějakou změnu na displeji, ale než jsem si uvědomil o co jde, zmizelo to. Editováno: 23. Listopad 2008, autor: olympic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Jak nekdo psal v jinem vlakne, tka by to mohla delat funkce AF?? hleda stejne vysilani na silnejsim vysilaci a pritom obcas "stichne" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Me to taky obcas dela, vetsinou kdyz treba vyjedu z Prahy, a myslim, ze to je prave to, ze se ti to preladi na jinou frekvenci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr2b Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 Ahoj me dneska kdyz jsem si sedl do auta a zavrel za sebou dvere tak nekde neco ruplo (prasklo) nastaruju zapnu radio a zvuk nehraje ani u radia ani u cd, ujedu cca dva km zapinam a vypinam radio a klicek a nic tak otevru a zavru dvere u ridice a radio hraje (zvuk) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.