Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

ty si úchyl :kol-98:

• Autor

ty vole sem si pobrečel když jsem to po těch x letech slyšel:-)

husty, jsem na to vzdycky koukal, a na tu znelku jsem nazapomel

Jasný, na to se nedá zapomenout. Oranžovej team je nejlepší. :D Moje nejoblíbenější je ale stejně toto:

tohle byla mrdička, jako malej sem na to furt koukal....nejvic mě dostával ten startovací francouz s tím knírkem a píšťalkou

Jojo hodně hustý..hry bez hranic to byla klasika..i když třeba ta Stopa Xapatanu byla taky hodně dobrá..vždy nějvětší nervové vypětí pro - dobíhání vlaku lol

Jojo hodně hustý..hry bez hranic to byla klasika..i když třeba ta Stopa Xapatanu byla taky hodně dobrá..vždy nějvětší nervové vypětí pro - dobíhání vlaku lol

To jsem nikdy neviděl.. kdy to běželo? Ještě si tak vzpomenu na pevnost Boyard...

Xapatan dávali odhadem tak 10-12 let zpátky. Dávali to na čt a myslim že i na nově. Nikdy se mi bohůžel nepodařilo žádný díly sehnat. :feve: Chtělo by to někoho z televize, třeba to mají v archívu, ale to asi neni legální.

2 Lugo: jj a taky bylo krutý, když ten vlak stihnul a měl blbou sošku, dostal jen pár dolarů a šmitec lol

aby ne, jsme to jako malej žral fest :) i manželka hned poznala. Taky na to jako malá holka koukala. Nostalgie

Hry bez hranic a pevnost Boayard byly nejlepší TV hry

Pred casem jsem se o techhle soutezich s kamosema bavil.A jako jediny znal stopu Xapatanu. Bylo to celkem fajn. i ty ukole byly nekdy dost dobre. jinak pevnost a Hry bez hranic.... neni co dodat

Pred casem jsem se o techhle soutezich s kamosema bavil.A jako jediny znal stopu Xapatanu. Bylo to celkem fajn. i ty ukole byly nekdy dost dobre. jinak pevnost a Hry bez hranic.... neni co dodat

vážně není co dodat super hry

Xapatan neznám, ale Pevnost Boyard když dávali v TV, tak tu jsem fakt žral, podle mě nejlepší soutěž co jsem viděl ;)

parada si takhle zavzpominat :) ... zive si vzpominam :) ...

Xapatan jsem jako klucina sledoval a nedavno jsme se doma o tom dokonce bavili :) ...

Fort boyard byla taky pecka.Tedko ho sice davaj jak rika Maros na polske TV,ale uz to neni ono..Hlavne co mi tam chybi - Otec Fura '' :)

Upraveno od Jeronymo

Všechny tři vzpominam.

Hry bez hranic a pevnost si vybavuju uplně. Xapatan si vzpominam ale moc si už nevybavuju ukoly.

Otec Fura byl hustej noo...jak se mu vždy klepala ruka s tím kličkem. lol Namaskovanej byl slušně na tu dobu :D

jj hry bez hranic super ale i ten xapatan sem dost sledoval. Pevnost je samozdřejmost a co takhle TAKEŠIHO HRAD???

• 3 týdny později...

jááááj to jsou vzpomínky na rané dětství :-)Xapatan, Boyard i Hry bez hranic byly naprosto skvělý :-) Nejvíc se mi líbil asi ten Xapatan, to prostředí bylo skvělý

• 3 týdny později...

No musím říct, že z vás možná budu nejmladší (konec roku 1988), ale na Hry bez hranic a pevnost Boyard moc rád vzpomínám. Bohužel ale to Xapatan mi nic neřiká :( Ale alespoň ty 2 jsem jako hodně malej moc rád sledoval:-)

• 2 měsíce později...

kdyz uz jsme u toho vzpominani. Vzpominate si na Skipiho? Okawango a pod. serialy z divociny? A co pes Goro?

pamatuji!!! koukal jsem na to!! :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.