Říjen 7, 200816 r Jasný, na to se nedá zapomenout. Oranžovej team je nejlepší. Moje nejoblíbenější je ale stejně toto:
Říjen 7, 200816 r tohle byla mrdička, jako malej sem na to furt koukal....nejvic mě dostával ten startovací francouz s tím knírkem a píšťalkou
Říjen 8, 200816 r Jojo hodně hustý..hry bez hranic to byla klasika..i když třeba ta Stopa Xapatanu byla taky hodně dobrá..vždy nějvětší nervové vypětí pro - dobíhání vlaku
Říjen 8, 200816 r Jojo hodně hustý..hry bez hranic to byla klasika..i když třeba ta Stopa Xapatanu byla taky hodně dobrá..vždy nějvětší nervové vypětí pro - dobíhání vlaku To jsem nikdy neviděl.. kdy to běželo? Ještě si tak vzpomenu na pevnost Boyard...
Říjen 8, 200816 r Xapatan dávali odhadem tak 10-12 let zpátky. Dávali to na čt a myslim že i na nově. Nikdy se mi bohůžel nepodařilo žádný díly sehnat. Chtělo by to někoho z televize, třeba to mají v archívu, ale to asi neni legální. 2 Lugo: jj a taky bylo krutý, když ten vlak stihnul a měl blbou sošku, dostal jen pár dolarů a šmitec
Říjen 8, 200816 r aby ne, jsme to jako malej žral fest i manželka hned poznala. Taky na to jako malá holka koukala. Nostalgie
Říjen 8, 200816 r Pred casem jsem se o techhle soutezich s kamosema bavil.A jako jediny znal stopu Xapatanu. Bylo to celkem fajn. i ty ukole byly nekdy dost dobre. jinak pevnost a Hry bez hranic.... neni co dodat
Říjen 9, 200816 r Pred casem jsem se o techhle soutezich s kamosema bavil.A jako jediny znal stopu Xapatanu. Bylo to celkem fajn. i ty ukole byly nekdy dost dobre. jinak pevnost a Hry bez hranic.... neni co dodat vážně není co dodat super hry
Říjen 10, 200816 r Tak to souhlasim, to byly nej soutěže, hlavně Pevnost Boyard a Hry bez hranic http://www.youtube.com/watch?v=8ZOntWLgHk8...feature=related Upraveno Říjen 10, 200816 r od Janina
Říjen 11, 200816 r Tak ten Xapatan jsem v zivote nevidel a neslysel o nem. Pevnost Boyard,ted davaji na Polske TV a soutezi tam jen polaci. http://www.youtube.com/watch?v=x9E7bLc17xI Upraveno Říjen 11, 200816 r od maros
Říjen 11, 200816 r Xapatan neznám, ale Pevnost Boyard když dávali v TV, tak tu jsem fakt žral, podle mě nejlepší soutěž co jsem viděl
Říjen 11, 200816 r parada si takhle zavzpominat ... zive si vzpominam ... Xapatan jsem jako klucina sledoval a nedavno jsme se doma o tom dokonce bavili ... Fort boyard byla taky pecka.Tedko ho sice davaj jak rika Maros na polske TV,ale uz to neni ono..Hlavne co mi tam chybi - Otec Fura '' Upraveno Říjen 11, 200816 r od Jeronymo
Říjen 12, 200816 r Všechny tři vzpominam. Hry bez hranic a pevnost si vybavuju uplně. Xapatan si vzpominam ale moc si už nevybavuju ukoly.
Říjen 12, 200816 r Otec Fura byl hustej noo...jak se mu vždy klepala ruka s tím kličkem. Namaskovanej byl slušně na tu dobu
Říjen 18, 200816 r jj hry bez hranic super ale i ten xapatan sem dost sledoval. Pevnost je samozdřejmost a co takhle TAKEŠIHO HRAD???
Listopad 4, 200816 r jááááj to jsou vzpomínky na rané dětství :-)Xapatan, Boyard i Hry bez hranic byly naprosto skvělý :-) Nejvíc se mi líbil asi ten Xapatan, to prostředí bylo skvělý
Listopad 23, 200816 r No musím říct, že z vás možná budu nejmladší (konec roku 1988), ale na Hry bez hranic a pevnost Boyard moc rád vzpomínám. Bohužel ale to Xapatan mi nic neřiká Ale alespoň ty 2 jsem jako hodně malej moc rád sledoval:-)
Leden 24, 200916 r kdyz uz jsme u toho vzpominani. Vzpominate si na Skipiho? Okawango a pod. serialy z divociny? A co pes Goro?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.