Petr's Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Potřeboval bych radu,napích sem auto na Vag a hlásilo mi to poruchu snímače klepání motoru,tak jsem ho vyměnil,chybu vymazal,a auto jelo o hodně líp,jenže jsem ho chtěl trochu prohnat a najednou zase zlenivělo,znova napíchnutí a chyba byla zpátky-výmaz,zjistil jsem že když jezdím do 3500 otáček tak je vše ok-zkoušeno týden,ale jak přesáhnu,naskočí chyba.nevíte někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 (editace) utahl jsi ho opravdu na moment ? kdyz ho pretahnes tak reaguje drive a dava nesmyslne hodnoty jeste bych zkouknul privody,obcas me zlobila kostra ke snimacum. Editováno: 8. Říjen 2008, autor: honzik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto3 Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 (editace) V poslednej dobe mi motor najeko cudne klepe pri volnobehu, je to taky piskajuco-klepajuci zvuk. Napadlo ma ci to nerobi ten snimac klepania. Ako vlastne zistim ci je vporiadku? Editováno: 15. Říjen 2008, autor: peto3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr's Vloženo 18. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 zjistit se to nedá,ale motor nebude klepat z důvodu vadnýho čidla,svíčky máš ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fritol Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 jeste se podivej jestli mas dost oleje.. nevimjak u Felin me se to u ni nestalo ale vim ze u Opelu kdyz je malo oleje skoci na diagnostice chyba snimace klepani ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zido Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Proměřit kabeláž mezi ŘJ motoru a snímačem klepání.Dotažení snímače na předepsaný moment podmínkou!!!!!!!!!!!!!!!!! Kabeláž se v tomto případě bude hůře opravovat kabel je stíněný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aeronaut Vloženo 7. Září 2009 Sdílet Vloženo 7. Září 2009 Potřeboval bych radu,napích sem auto na Vag a hlásilo mi to poruchu snímače klepání motoru,tak jsem ho vyměnil,chybu vymazal,a auto jelo o hodně líp,jenže jsem ho chtěl trochu prohnat a najednou zase zlenivělo,znova napíchnutí a chyba byla zpátky-výmaz,zjistil jsem že když jezdím do 3500 otáček tak je vše ok-zkoušeno týden,ale jak přesáhnu,naskočí chyba.nevíte někdo co s tím? Ahoj, jak to dopadlo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendysE30 Vloženo 23. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2011 pic mam ten samej problém,v autě už byly 3 snímače,bez efektu,měl jsem z elektrikou ještě pár dalších problémů,tak jsem asi před 2.měsíci vyměnil komplet svazek v motoru,ale bez problému to jezdilo jen chvilku.Kromějednotky jsem vyměnil snad všechno a taky si už nevim rady,takže si v práci každej den mažu tu závadu.Jsem automechanik,ale je to zahada pro mě i pro kolegy v práci,takže uvítám jakoukoli radu nebo nápad.S ti autem je pořád něco,naši ji kupovali novou v r.2000,ja s ní začal jezdit v r.2006,když měla asi 28000 a stále voněla salonem,za těch 5let ma 117000 a i když se o auto starám a snažim se s ním jezdit slušně,už mám druhej motor,chystám se na výměnu už 3.převodovky+praský hlavy válců a tak bych mohl pokračovat dál a dál.Každopádně kdyby někdo tušil co s tim,budu moc vděčnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.