zverko Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 felicia1,3 nedobija alternator, pri jazde vybilo baterku ale kontrolka dobijania nesvieti ani pri otoceni klucom ani pri nastartovani, tenky kablik z alternatora som vytiahol a prilozil na kostru a pri otoceni klucom kontrolka svieti takze kontrolka je ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Mozne priciny poruchy:1.Opotrebovane uhliky 2.Poskodeny diodovy mostik 3.Zhorene vynutie na rotore alebo statore. Atd.... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zverko Vloženo 8. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 uz mam objednany alternator, tu v anglicku stoji 117 libier pre informaciu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 (editace) ....oprava..přehlídl jsem to o tý konrtolce..tak nic... Editováno: 8. Říjen 2008, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šakal5 Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 (editace) Může to bejt jenom dobíjecí regulátor na altíku cca za 250Kč (měl jsem stejnej problém) nebo jenom prasklá kontrolka. Kontrolka (odpor tý žárovky) je prej potřebná k vybuzení alternátoru. Editováno: 5. Listopad 2008, autor: Šakal5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomess2 Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 chalani pomoc mam feliciu 1,3MPI rok vyroby 1998 moj problem je takyto: pri dani klučika do polohy 1 kontrolka alternatoru zasvieti to je ok ale ked nastartujem motor tak kontrolka svieti aj nadalej pri 800otackacxh slabusko a čim vyššie tak tým silnejsie sa rozžiaruje kontrolka dobijania co to može byt? alebo čim to može byť? ako to odstranim? pre info ,kupil som novy regler, novy kondik so zenerovou diodou na odrušenie a premeral som všetke diody na mostiku a problem pretvava už neviem co to este može byt tak prosim poradte mi velmi pekne dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Jak jsem psal jinde, měl jsem stejný problém a u mě pomohl už jen nový alternátor. Mně se začala rozsvicet kontrolka airbagu - nový regulátor, chvíli pomohlo - pak diodový můstek - vše bez svícení kontrolky dobíjení. Poté se rozsvítila a bylo to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 ten alternator jsi kupoval v Halfords, že je tak drahý..? v Part-Co ho seženeš za polovinu... nebo třeba Motor Parts Direct...za 117 tam koupím dva.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomess2 Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Jak jsem psal jinde, měl jsem stejný problém a u mě pomohl už jen nový alternátor. Mně se začala rozsvicet kontrolka airbagu - nový regulátor, chvíli pomohlo - pak diodový můstek - vše bez svícení kontrolky dobíjení. Poté se rozsvítila a bylo to. takže mam kupiť druhy alternator? to svietenie kontrolky neopravim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Klazar Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 Mám stejný problém. 1.3. 96.rok. Při otočení klíčku do polohy 1.kontrolka dobíjení nesvítí. Ani když nastartuju ale za jízdy se vybije baterka na totál. Altík je po repasu. Takže myslíte že regulátor by to napravil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 Nenapravil - vyměň si žárovičku kontrolky a bude to dobíjet - felda ještě má regulátor napájený přes tu kontrolku a pokud je žárovka v (_!_), nemá čím nabudit altík = nedobíjí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hosek57 Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 Dobrý sváteční den.Vyskoušej žárovku v budikách skratováním na kostru.Jestliže se ti žárovka rosvítí je vadný regulátor,rotor nebo krátké uhlíky.Mnoho zdaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Klazar Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 No tak pokud jsem to provedl správně, tedy tenký drát s konektorem (zelený) přiložil na kostru s dopomocí drátku (jelikož konektor je zakončen plastovou přechodkou,tak výsledek je takový že žárovka nesvítí. Ale teď nevim jak se dostat k oněm žárovkám. V knížce co mám o Feldách to neni. Tak pokud by měl někdo nějaké materiály a podklady,tak bych byl velmi vděčný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 (editace) toto ti snad pomůže Editováno: 9. Duben 2012, autor: Malta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Klazar Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 Tak to bylo regulátorem dobíjení,byl odpálenej jeden uhlík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.