sukee Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 U octavie tdi aniž bych ještě nastartoval, po zapnutí zapalování se objeví hlášení: STOP! Chladící kapalina kontrola...... Vyměněna vyrovnávací nádobka se snímačem, vyměněn snímač G62, závada neustále přetrváva.Občas se tato závada projeví po delší době(do 10 minut) , ale vetšinou hned po zapnutí zapalování,nebo pár sekund po nastartování vozidla, je jedno jestli je motor studený, nebo teplý.Po celou dobu jízdy mě bliká varovné hlášení. Hladina chladící kapaliny je v pořádku. Snad už jedině špatné kostra, nebo pak už nevím. Děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
askerfaka Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 skus premerat kable ku snimacu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ragnar Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 dělalo mi to taky... prostříkl jsem kontakty na tom čidle a mám klid... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sukee Vloženo 12. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 U octavie tdi aniž bych ještě nastartoval, po zapnutí zapalování se objeví hlášení: STOP! Chladící kapalina kontrola...... Vyměněna vyrovnávací nádobka se snímačem, vyměněn snímač G62, závada neustále přetrváva.Občas se tato závada projeví po delší době(do 10 minut) , ale vetšinou hned po zapnutí zapalování,nebo pár sekund po nastartování vozidla, je jedno jestli je motor studený, nebo teplý.Po celou dobu jízdy mě bliká varovné hlášení. Hladina chladící kapaliny je v pořádku. Snad už jedině špatné kostra, nebo pak už nevím. Děkuji za rady Už to mám vyřešeno, špatný kontakt na svorkovnici panelu přístrojů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.