sa-001 Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Ahoj, mám týždeň OII 1.9 TDi, elegance, s audio Strem bez MP3, má toto rádio nejaký kód, čo sa stane ked budem meniť baterku, alebo ju vypojím pre nejakú príčinu, auto je dovoz z Francuzka a v servisnej knihe som nič nenašiel, dá so to nejako zistiť ešte teraz /myslím pretým ako odpojím baterku?/. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 (editace) Pokud je radio originál dodané s novým vozem tak nic nestane . Po zapojení akumulátoru radio bude funkční a nebude vyžadovat kod. Pamatuje si ho přístrojovka. Editováno: 9. Říjen 2008, autor: Pepa007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sa-001 Vloženo 9. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Pokud je radio originál tovární tak nic nestane . Po zapojení akumulátoru radio bude funkční a nebude vyžadovat kod. Pamatuje si ho přístrojovka. Ďakujem, malo by byť originál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 I kdyby nebylo a bylo tam vsazené dodatečně, ne na lince, tak si ho auto "pamatuje". Tzn. kdykoliv odpojíš baterku nebo rádio vyndáš a vrátíš zpátky, auto si ho pamatuje. Jinak k němu existuje 4 místný kód, který bys měl mít na štítku u klíčů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Měli by ti ho případně vyčíst ve škodovce. Snad! Pravděpodobně stejně vyměníš za Stream s MP3 a to koupíš i s kódem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sa-001 Vloženo 25. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 (editace) ahoj tak rádio hcem predať, ako zistím jeho kód, mimo škoda servis - nechcem za to zbytočne platiť, ďakujem Editováno: 25. Říjen 2009, autor: sa-001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 (editace) Mimo škoda servis zaplatíš IMHO víc, protože v servisu za to obyčejně nic nechtějí. Když je to rádio koupené s autem není to problém. Editováno: 25. Říjen 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BUBOBU Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 (editace) Ak si dobre pamatam, tak po zapojeni baterky musis najprv zapnut klucikom spinaciu skrinku. Nie najskor radio. VTEDY TREBA KOD. Editováno: 26. Říjen 2009, autor: BUBOBU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Los Pedros Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 (editace) [qote name=BUBOBU' date='26.10.2009, 6:44 ' post='1288937] Ak si dobre pamatam, tak po zapojeni baterky musis najprv zapnut klucikom spinaciu skrinku. Nie najskor radio. VTEDY TREBA KOD. Poradíte mi chlapi, jak se ten kód autorádia potom zadává? (Pokud by ho po mě rádio chtělo) Musím dobít akumulátor a nemůžu ho dobíjet venku v autě protože nemám garáž. Baterii musím vymontovvat a dobít doma. Pokud budu mít baterii z auta 1-2 dny,nebude se potom muset ještě nastavovat něco dalšího?? (kromě hodin samozřejmě.. :-) Jinak rádio je originál Škoda STREAM. Mám Oktávku II FSi Díky! Editováno: 2. Listopad 2009, autor: Los Pedros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Los Pedros: Nic NEMUSIS ZADAVAT!!! Auto si pameta kod radia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Los Pedros Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Los Pedros: Nic NEMUSIS ZADAVAT!!! Auto si pameta kod radia. OK díky, o víkendu to zkusím,tak potom podám hlášku,jak to dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rx6 Vloženo 13. Březen 2011 Sdílet Vloženo 13. Březen 2011 Ahoj, nevím, jestli můj dotaz patří sem, ale zkusím to. Jak je to prosím s krádeží autorádií v O II? Mám radio Stream MP3 a zajímá mě, jak moc je po tomto a jiných autorádiích poptávka u zlodějů. Jinak mě Stream dost zklamal, ale i tak doufám, že zůstane tam, kde má. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 13. Březen 2011 Sdílet Vloženo 13. Březen 2011 O STREAM bych se nebál. Jsou hezčí a kvalitnější rádia viz BOLERO atd. Ale pokud to bude nějaký šašek co potřebuje prachy na trávu, tak to ukradne i flašinet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.