Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte, mate niekto tieto rozpery namonotovane? , mohli by ste hodiť sem foto? Dik

post-10078-1223664388_thumb.jpg

• Autor

...to nikto nemá???? :mellow:

Asi je fakt nikdo nemá, jelikož pokud s autem nebudeš závodit, tak je tam na nic. Okta je už dost pevná, to není felicie na které praskalo přední okno. ;)

Jestli je okta pevná na to aby jí neprospěla rozpěra ti teda nevím, mě přijde že se kroutí jak had a sám bych tak rozpěru chtěl dát.

Rozpěra je dobrá věc.

post-2961-1223748783_thumb.jpg

• Autor

...super pane!

Rozpěra je dobrá věc.
Jestli je okta pevná na to aby jí neprospěla rozpěra ti teda nevím, mě přijde že se kroutí jak had a sám bych tak rozpěru chtěl dát.

Osobně jsem při běžném ježdění její absenci tedy nijak nepocítil. :) Za to třeba jak jsempsal, táta to pocítil na felině v kombíku - pěkně mu prdlo v zatáčce čelní sklo, a to nejal nějak ostře. :feve:

Teď mě ještě napadlo, RSo jí taky nemá, je to tak? Má jen ty dvě zadní?

Upraveno od KaJe

Taky o ni uvazuju, je dobre hledet na znacku?

• Autor

Ako to más uchytené?...to je len priskrutkovaná?

Rozpěra je dobrá věc.

je přišroubovaná na každé straně 4 šrouby skrz podběh.značku nebo výrobce už nevím.

Prisroubovana jako nejakejma samorezkama? Nebo na sroub s matkou?

I když jí zatím nemám tak bych ji dal jedině na šrouby skrz a matku s pořádnejma podložkama, samořezky by se vykvrdlaly, aspoň si to myslím.

Přišroubovaná je skrz celý podběh,jsou tam nerez šrouby a matky.rozměr šroubu si už nepamatuju .

Osobně jsem při běžném ježdění její absenci tedy nijak nepocítil. :) Za to třeba jak jsempsal, táta to pocítil na felině v kombíku - pěkně mu prdlo v zatáčce čelní sklo, a to nejal nějak ostře. :feve:

Teď mě ještě napadlo, RSo jí taky nemá, je to tak? Má jen ty dvě zadní?

ano, jen vzadu

a na co to vubec je?Jakou to plni funkci?

na zpevnění kastle

Při velkém namáhání je karoserie odolnější vůči kroucení. Zkus se zamyslet jak odolnej je tvar "U" a jak odolnej je obdélník na působení sil z různých stran a úhlů.

• Autor

....to len pan Bartuch ma foto? :-(

mam aj ja

post-3354-1224070284_thumb.jpg

post-3354-1224070390_thumb.jpg

Upraveno od mcsolle

mcsoolle: a poznal si je nejak?

ja urcite na tej starej kasne a na HP sportingoch ...

Upraveno od mcsolle

A ty zadni jsou domaci vyroba???

Jak to ze mas zvenku auto cerny v motoraku zeleny???

Protože to je fotka předchozího auta, aspoň tak jsem to pochopil z textu.

EE, to si nemyslim, je to videt i na blatnikach, ta cerna

no,řekl bych že ta co má bartuch je dobrá tak akorát na krásu,protože naohybaná trubka moc pevnosti neudělá a jakoby "pruží" v ohybech.. takže tam bych to viděl na estetiku

to co má mcsolle už vypadá podstatně funkčněji ;)

jinak použití hliníku u týhle věci je taky trošku mimo - třeba to co dávali origo do feldy hliníkovou,tak když to člověk ohne rukou,tak co to asi udělá mezi těma tlumičema..

závodní a funkční rozpěra je kovová a má závity a rozpěrku,aby se po namontování dala " našponovat" a pak plnila teprve svou úlohu tak jak má ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.