Bobr007 Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Tak mi ty brzdy taky pískají.Jde to zezadu od bubnu.Nedá se nic jiného dělat než vyměnit pakny,ale na to nemám zatím náladu až někdy na jaře.Je to děs a hruza budit ráno sousedy když zabrzdím.Je to jako kdyby zastavoval před barákem rychlík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Makyn20 Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 Dobrý den, chtěl jsem se zeptat. Mám Fabii II a když vytočím kola do plného rejdu, tak je slyšet jak drhnou brzdové destičky při otáčení s autem. Nemáte stím někdo zkušenosti? začalo mi to dělat včera. Dnes jsem sundal kola a nic tam vidět není, tak jsem to ještě vystříkal hadicí a je to pořád stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IIIRazor Vloženo 6. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2010 no ..to drhnutí sem četl v topicu o rýhách v kotoučích, taky..když nekdo otočil tak to drhlo .. ja to zatím nezkoušel s R tak nwm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Belper Vloženo 5. Únor 2011 Sdílet Vloženo 5. Únor 2011 Pridavam se. Prakticky to zacalo tak po 300 km co jsem ho koupil. Vzadu bubny, Piskaj kdyz rano do toho vlezu odpoledne kdyz se trosku stahnou brzdenim tak uz nepiskaj. No premyslim ze si koupim nejake kvalitni paky do bubnu a vymanim. Jen nevim jestli to musi udelat autorizovanej servis pokud je auto nove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misko123456 Vloženo 18. Únor 2011 Sdílet Vloženo 18. Únor 2011 Dobrý den, chtěl jsem se zeptat. Mám Fabii II a když vytočím kola do plného rejdu, tak je slyšet jak drhnou brzdové destičky při otáčení s autem. Nemáte stím někdo zkušenosti? začalo mi to dělat včera. Dnes jsem sundal kola a nic tam vidět není, tak jsem to ještě vystříkal hadicí a je to pořád stejný. Presne toto robi aj mne, mam FIIC dva mesiace, 2 500 km, v pondelok s tym idem do servisu, le predpoklaam, ze nic nezistia. Vytocim kolesa do plneho rejdu, pomaly sa rozbieham (parkovanie) a rapoce to. Tvoj prospevok je uz rok stary, vyriesilo sa to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devmixil Vloženo 18. Únor 2011 Sdílet Vloženo 18. Únor 2011 Taky jsem mel problem s piskanim brzd,bylo to tim,ze se mi nekdy skripla desticka a zhruba mesic mi to potom piskalo,ale jen kdyz byli brzdy zahrate. Zmizelo to samo za cca dalsi mesic .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.