crazyduke Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Ahoj kluci, jsem tu už nějaký pátek, a všiml jsem si tu několika lidí co umí a hlavně ROZUMÍ elektrice a všemu okolo O1. Nedávno jsem si koupil origo klíč vystř. na O1, ale uspokojil jsem se s tím, že nebudu mít furt díry v kapse a s tím, že se mim prostě líbí. Minulý týden jsem kámošovi objednal od Raksa DO s vyst. klíči, ale když jsem je viděl, tak jsem si řekl, že tedy raději zustanu u tohoto mého origo klíče. Měl jsem zálusk koupit systém Rakso a vyměnit střeva v ovladači a používat DO na klíči. Ale po včerejší montáži NE !!!!!! Nic nefungy jak má.... Tak jsem koukal zde na foru a nikomu nefungy kufr, mě se ani nepovedlo rozchodit centr. motůrky cvakají, ale jen se škubnou a víc nic. Divím se, neboť jsem už montoval do aut desítky centr. s dálkama... a fše fungy do dnes. Proto bych raději někoho kdo je nejlépe poblíž Kladna cca do 100 km??? Nevím co mám za komfortku ani jak začíná obj. číslo vystř. klíče... neví skoro nic Je tu někdo, kdo by byl schopen udělat otevírání asi výměnu komfortky a vše s tím spojené???? Také by mě dosti zajímala "přibližná" cena v nejhorším případě..... Kdo by mi tedy mohl pomoci, zanechte mi zde pár "pozitních" řadků, nebo SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Ohladne tej "vymeny komfortky" tu bolo dost popisane v suvislosti s instalaciou 3G komfortu, je to vyvesena tema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 nevím jestli je to pozitivní : 6-10 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 jde udělat i polovička tzn komfortka a dveřní jednotky, bez nutnosti dávat maxidot a jinou bagovku, jde o to, jestli maxík oželíš nebo ne, pak počítej s cenou cca 5-6t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 musel by sehnat neCAN komfortku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 jj, Fkovou, sháněj se dost blbě, ale dá se 1C0 959 799F Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 13. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Jo maxidot klíďo oželím, a cena se mi zamlouvá!!!!!! Ty jsi z okolí PRAHY? máš tam toho bydlení víc... já jsem kolem Kladna a jak to vidíš časově? A ještě by mě zajímalo, jde - li k tomu nějaký alarm aby to řvalo při neoprávněném otevření dveří???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Rolbara odporucam. Alarm sa da pripojit hocikde, zalezi skor od toho, kolko zan chces dat a co od toho ocakavas, cize doplnkove funkcie (dovieranie okien, blikanie smeroviek, ..... tusim tomina tu popisoval, co vie ten jeho alarm) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.