Přejít na obsah

O1 r.v. 99 a chci ovládat vše novým vystř. klíčem co pro to musím udělat...


crazyduke

Doporučené příspěvky

Ahoj kluci, jsem tu už nějaký pátek, a všiml jsem si tu několika lidí co umí a hlavně ROZUMÍ elektrice a všemu okolo O1.

Nedávno jsem si koupil origo klíč vystř. na O1, ale uspokojil jsem se s tím, že nebudu mít furt díry v kapse a s tím, že se mim prostě líbí.

Minulý týden jsem kámošovi objednal od Raksa DO s vyst. klíči, ale když jsem je viděl, tak jsem si řekl, že tedy raději zustanu u tohoto mého origo klíče. Měl jsem zálusk koupit systém Rakso a vyměnit střeva v ovladači a používat DO na klíči. Ale po včerejší montáži NE !!!!!! Nic nefungy jak má.... Tak jsem koukal zde na foru a nikomu nefungy kufr, mě se ani nepovedlo rozchodit centr. motůrky cvakají, ale jen se škubnou a víc nic. Divím se, neboť jsem už montoval do aut desítky centr. s dálkama... a fše fungy do dnes.

Proto bych raději někoho kdo je nejlépe poblíž Kladna cca do 100 km??? Nevím co mám za komfortku ani jak začíná obj. číslo vystř. klíče... neví skoro nic ;););)

Je tu někdo, kdo by byl schopen udělat otevírání asi výměnu komfortky a vše s tím spojené???? Také by mě dosti zajímala "přibližná" cena v nejhorším případě.....

Kdo by mi tedy mohl pomoci, zanechte mi zde pár "pozitních" řadků, nebo SZ :worthy:worthy:worthy:worthy:worthy:worthy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...