dolezelk Vloženo 15. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 pin 60 mam pres odpor 1.5k na zem. Jinak jsem hledal v ruznych labelech a nasel jsem popis bloku 10 )) takze To urcite ma co do cineni s tim spinacem !!! no snad to vyresim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 60ku bych taky viděl na zem (jestli je to podobná bagovka) b.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 15. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 (editace) dik. je to temer ono. akorat jsou tady jeste zapojeny piny 61 a 62 - Spinac zapnuti pasu ridice a spolujezdce. Takovej obrazek by nebyl ? ) jinak pin 64 - propojeni s kontrolkou poruchy airbagu - pouze motor AEE jeste zbyva pin 53 a 63. Editováno: 15. Říjen 2008, autor: dolezelk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Blbě se mi hledá,když nevim co hledám-v Seat nic.VW Polo něco ale 61 a 62 nee. str___poleno.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Nové P n._Polo_1.pdf n._Polo_2.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 15. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 (editace) moc dik. no jestli je to bagovka pro motor AEE , tak jsem v .... )) tam bude jinej spinac neco podobnyho jako v Golfu Gti takz dalsi poznatky: pin 64 je skutecne vystup na kontrolku airbagu. Pripojil jsem jej pred odpor 10k ke zdroji +5V a chyba uz se neobjevuje !!!!!! Ted uz jenom prijit na ten spravny kod dale pin 54 neni potreba vubec pripojovat. Diagnostika jede po CAnu prostrednictvim CAN gateway !! Editováno: 16. Říjen 2008, autor: dolezelk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 16. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 jsem skoro v koncich. uz me to zadnou chybu nehlasi, ale nejde mi nakodovat. Skusil jsem si vsechny indexy co jsou v Etce pro celej koncern a zadny kod to nevzalo, porad je coding: 00000 Nejaky napad ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 17. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 tak jsem naprogramovaj svuj Jdot, tak aby zkousel vsechny varianty kodovani od 0 do 32767 )) uvidime co se chytne. Cas do konce cca 30 hodin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 ty si ale HACKER Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 17. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 To vis , nejak si musim poradit. podle vseho jde o bag z VW caddy od mr2003. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 kódování je 0000??Možná znám řešení.Nešla mi nakódovat nová jednotka Gateway na OII.Musel jsem ve Vagu prvně zadat nějaké číslo dílny a imp a pak to šlo.Bude to asi to samé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 jestli spíš nebude chtít nějakej LOGIN jak abs na audi apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 podle mě ne.pokud je nová,musí se zapsat číslo dílny atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Taky si to myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 18. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 (editace) cislo dilny tam davam 31480. Bez toho by to samozrejme neslo. No ale porad nevim, pro mi to v bloku 10 hazi na te pozici kontact 1 - too high, mozna , ze proto to nejde nakodovat. Jinak chybovy hlaseni to zadny uz nehlasi. Tyka se to urcite toho bazmeku na vypinani airbagu spolejuzdce. Spinac je bud pouze na pinu 60 oproti zemi, nebo pin 60 a pin 63 , opet oproti zemi. otazkou take je jestli se kodovani projevi hned po nakodovani, nebo je treba ukoncit komunikaci a navazat znovu spojeni ? update: ta jsem projel vsechny kody o 0-32767 a prd asi bude jeste problm s tim blokem 10, nebo se po nakodovani musi ukoncit komunikace a inicializovat znova Editováno: 18. Říjen 2008, autor: dolezelk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 zkus zjistit od prodejce z čeho ta bagovka je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 jasně že po nakódování musíš vypnout a zapnout klíč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 18. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 hmm.. jezte to teda zkusim projdu indexy , co jsou v Etce. Prodejce se neozyva...... ( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 podle mě podle toho co je na krabičce nic nezjistíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasel Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 zdravim nevite jak ,osalit ridici jednotku na bag mam ji na 2bagy ale po predelani palubky se musela u spolujezce odstranit nebyl tam prurez ,pry se to dela nejakou zarovkou ,?? dik moc jedna se mi jen oto aby mi nesvitila kontrolka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 18. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 bag se da nahradit odporem 3.2 ~ 4.0 Ohm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 20. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 Tak jsem si nakonec sehnal dump ze stejne bagovky s indexem 11. Nahral jsem to tam a bagovka jede Uz nechce ani prepinace pasu, ani kontrolku a ani spinac na vypnuti bagu spolujezdce Cim min dratu , tim lip. Tam kde bylo v blocich "too High" je ted "Not installed". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 hm... napada me. pokud bych sehnal dump z bagovky 6Q0 909 605 index 06 kódování 12344 , se kterou by me to melo jet, viz http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...st&p=819435 tak by jsi mi flashnul tu bagovku? jsem taky z Brna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 20. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 to by slo. Mam tady na stole jeste bagovku 6Q0909605 Index 06 (1L) - 4 bagy a ta je ok. Kodovani 12620. Klidne ji muzes vyzkouset Ta tvoje je Index 08 podle kodovani. Zrejme to bude temer stejny a bude se to dat pouzit. Klidne ti ji flashnu. Mimochodem pokud nekdo potrebujete bagovku 1c0909601 na 2 pytle, borec je prodava na Aukru za 390 Kc kus, je to skutecne funglovka - to je ta co mam. Ja jsem si s tim hral, pochopil jsem jaka je souvislost mezi kodovanim a Indexem (umim spocitat kodovani podle Indexu a obracene) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 ozvu se ti, jak jsem psal SZ. Diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.