krysarr Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Dalsi modrak, odveden, ale tusim 3x odlozeno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 O.T,se mě líbí jak každej sype ty supr tajný informace za který by nás tenkrát zavřely až by jsme zčernaly.Jo už je jiná doba,zaplaťpánbu. A zajímavý je ,jak si čék pamatuje to číslo útvaru. Jen tak dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 ja som sluzil na velitelstve zapadneho okruhu v Tabore ako kuchar generalom a lampasakom, potom som sa dal prelozit do Senice . a teraz civilujem v Trencine. ale to uz je kua davno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mi-rek1,8T Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Pro " Neználka " v době kdy jsem byl v Trenčíně, tak žádné omezení vstupu pro kluky v zeleném do hotelů a restaurací nepamatuju. Jinak tam byl dobrý noční podnik, myslím že se jmenoval "Fatima" , a hotel Tatra, a Laugaricio . M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 to je tu stale len laugo je zrusene ale krcmy a bari funguju a vojakov je tu furt jak nasranych.ale uz len profesionalov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mi-rek1,8T Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Amigo - jsi z Trenčína - moc Tě zdravím, ve Tvém městě jsem pobýval skoro 2 roky, mám na to dobré vzpomínky. Jsou tam pořád tak krásný holky jako před 24 lety ? M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 (editace) O.T,se mě líbí jak každej sype ty supr tajný informace za který by nás tenkrát zavřely až by jsme zčernaly.Jo už je jiná doba,zaplaťpánbu. A zajímavý je ,jak si čék pamatuje to číslo útvaru. Jen tak dál. tak já se přiznávám že na číslo útvaru a čvo jsem kouknul do vojenské knížky Editováno: 15. Říjen 2008, autor: theFrigo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Jsou tam pořád tak krásný holky jako před 24 lety ? tiez ta zdravim trencin je furt mesto mody a peknych dievceniec. mal by si to prist skontrolovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Odveden, ale protože jsem začal studovat VŠ, tak odklad a během studií ji "bohužel" zrušili. Jinak bych samozřejmě šel Modrou bych nedostal a když jsem řekl doktorovi, že mám skoliózu páteře, tak odpověděl, že to chce cvičit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Modrá, týden před tím než mi přišel povolávák tak jsem hodil Trabucha přes střechu pak dva roky odklad na pár zlomenin no a pak modrá. A já se tam těšil, měl jsem vyšlápnuto k tankánům a pak jako panskej kočí na GŠ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 podzim 97-98 nástup u raketostřelců ve Strakonicích,příjmač v Jihlava - Pístov,posléze z5 Strakonice a od ledna 98 v Č.Budějovicích na REBu.čísla útvarů si už nepmatuji.Byl to mrsk a znovu už bych nechtěl absolvovat,páč je to byla ztráta času a hlavně peněz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy_x Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 To je tedy téma Taky jsem nebyl žádné "ořezávátko" - četař (dokonce jsem dostal za odměnu hodinky od našeho prvního a posledního kosmonauta "hmm hmm" Remka a potom hned pojeb, že jsem měl tmavé pecky na slavnostní uniformě ), 1986 - 88, VÚ si už nepamatuji, Nový Jičín, PVOS = protizdušná obrana státu. Dobrá zkušenost, dobří kluci, ale jinak ztracené dva roky života Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rska Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Ridic tanku T55am2 Mikulov leden 1997 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanz Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 léto 97/98 příjmač ve Frýdku-Místku 4443 - protivzdušná obrana Potom v Ostravě na Hranečníku odkud jsme vyjížděli likvidovat následky povodní,to byl mrsk. Jinak jsem sloužil na 27.velitelství územní obrany jako gumácký řidič,hodně jsem toho najezdil a podíval se na místa o kterých se moc neví.Byli jsme dobrá parta,rád vzpomínám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 I JÁ PŘIDÁM.VÚ 3341 Praha Kbely.léta páně 1989-1991.jeden z posledních co tam tvrdnul dva roky.teda nějaký ten týden navíc.byl jsem dobrej tak mi to za odměnu prodloužili :D a dělal jsem na údržbě budov a řidiče na hasičárně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Já jsem nebyl na vojně, ale jak strašně rád říkám " Byl jsem u vojáků ". Dukla Praha - Házená. V roce 1995 - 1996 a vystřílel jsem si desátníka. :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 (editace) 01/96 - 12/96 VÚ 8407 Kbely 1.technická letka dopravního vojenského letectva - letecký mechanik elektro člověk se naučil dej debilovi funkci a on Ti ukáže jak se zneužívá ...jinak na to ne moc košer člověk už člověk zapoměl a dnes vzpomíná spíš na to lepší Editováno: 21. Říjen 2008, autor: Hensel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 kua tolik lidi melo smulu a muselo delat jukebox ? Modra, tenkrat jsem se z ni radoval ted si rikam ze to melo byt jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 04/1995-03/1996 Mikulov - klasický bigoš Bylo to 12 měsíců, na které rád vzpomínám, jednak jsem byli bezva parta a navíc jsem díky tomu navštívil i několik evropských zemí (Slovensko, Francie, Švédsko a Holandsko) A měl jsem to 15 km od baráku, takže jsem byl věčně doma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Nebyl jsem, škoda... za mě už to nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 kurňa a kto nás potom strážil keď tu sa to hemží modrejma? tiež modrá . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Nebyl,modrá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 celkem dobre si pamatuju historky z vojny meho kolegy z prace mohl byt na vojne tak v rozmezi 80 - 85. Vypravej mi jak jednou o vikendu kdyz bylo veleni doma vysadili protilehle dvere obdelnikove umyvarny, dali je nastorc vnitrni strany futer, ucpaly hadrama mezery a odtok a umyvarnu napustili do vyse (sire) dveri vodou, honili bazanty pres to jak pres vodni prikop, po chodne zabaky, plazeni a pod. Bo jak jako mazak po prvnim opustaku bazantu stal na vratnici a zabavoval zradlo co jim maminky nachystali z domu, neco mazaci sezrali a neco jim zpetne prodavali. Bo jako bazant klasickou fintu s dvema krabickama cigaret. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Taky jsem měl tu čest, léto 98-99 VU 7495 -Zbiroh, tmavě zelený barety- průzkum. Jinak řidič hotovostního traktoru , občas řidič V3S , T 815 a výkoňák RZty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spici Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 civilní služba, neurologie lůžkové oddělení..... kdybych to věděl tak jsem šel na vojnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.