ferda25 Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Tak mě napadá, jestli půjdou díly z faceliftu do mé stařičké O2 - jde mi hlavně o popelník a o rámeček v carbon dekoru - případně jestli je ten dekor stejný jako býval u výbavy Elegance. Případně mi napiště pm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Už jsem nad tím taky uvažoval, ale ten elegance dekor je myslím jinej a climatronic je taky jinak řešenej, takže by se musel vyměnit i ten, což už se někde řešilo, že od jistýho MR by to neměl být problém. Zajímalo by mě, jestli by se do elegance hodil ten rámeček okolo rádia a climatronicu, popelník a rám kolem řadičky z toho černýho lesklýho dekoru z LK. Jinak bych ale rád někdy vyměnil tlačítko vystražných světel za to nový černý a nápis "Octavia" na kufru s novým fontem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Ten novej stribrnej dekor s carbon imitaci nebude problem-podminka je vymena panelu climatronicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 (editace) Doli: A myslíš, že ten novej stříbrnej dekor s carbon imitací je z elegance? Já to spíš tipuju na tenhle s carbon imitací, kterej mi příjde taky trochu jinej než ten původní. Editováno: 15. Říjen 2008, autor: ViktorMPI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 a vyměnit panel climatronicu obnáší mít MR07 a vejš (jiná elektrika a systém topení) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 (editace) Jo myslim tenhle, jestli je z Elegance nevim, vzdyt je to jedno. Editováno: 15. Říjen 2008, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 No jde mi a možná i autorovi tématu o to, jestli by se to hodilo k dekoru palubky a dveří předfaceliftovaný Octavie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 16. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 O to mě jde...prostě bych tam chtěl mít rámeček kolem řadičky + popelník ve stejným dekoru carbon jako mám všechny ostatní lišty.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 17. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 No a hlavně někoho šikovného kdo už to teď dokáže říct jak to je a nejlépe i sehnat..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Jinak v Etce po poslednim updatu na 258 tam jsou již díly na facelift....... Na vrakovištích už do 2.týdnů budou mít díly......brácha tam dnes byl a poptával se na př.masku,zad.nový nápis Octávia a další prkotiny a řekl mu že už možná koncem př.týdne je dostane.......Za tu novou masku bude prej chtít cca 1600kč......ale ted je ještě otázka co ta pojistka kapoty.......vím že známý co takto facelftovali SI na tu novější masku,museli měnit i ten pojist.zámek.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 karlos3: co je to za vrakoviště? A jak tam chce brácha napasovat novou masku, když má jiný tvar? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Haubna na faceliftu je totožná i podle etky ze současnou OII a to je základ......akorát jsem mu sám řikal že ten spodek tí masky mi přijde na tom faceliftu takovej vypouklejší,tak hlavně aby mu to sedělo z narazníkem........Uvidíme až jí bude mít....... Jinak klasika..Vrakoviště Vršovice,ten tam má vždy náhradní díly dřív než se samotný auto začne vůbec prodávat.....stejně tomu bylo i z příchodem SI,OII atd....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Jo, já si to myslel s těma Vršovicema. No ta maska právě vypouklejší je, tak pak dej kdyžtak vědět, jestli to nějak pořešil nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Když se s tím hodně bouchne tak si to sedne lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 18. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Jinak jsem našel: http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...st&id=99818 někdo prodává jen ty současné lišty v carbonu vzor vypadá stejně, ale jsou tmavší...řekl bych??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Potřeboval bych sehnat zadní nápis octavia po faceliftu+nápis TDI. Nevíte někdo kde se dá koupit? Malinko jsem při couvání naťuknul pátý dveře a budou mně je tento týden stříkat. Všechno musí jít dolů a říkal mně technik z lakovny, že si mám ty nápisy které musí strhnout sehnat nové. Díky moc za info. Martin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Zkus maxi-l.cz vrakoviště Vršovice. Údajně by už brzy měli něco mít. Jinak oficiálně to ještě neseženeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Jinak v Etce po poslednim updatu na 258 tam jsou již díly na facelift.......Na vrakovištích už do 2.týdnů budou mít díly......brácha tam dnes byl a poptával se na př.masku,zad.nový nápis Octávia a další prkotiny a řekl mu že už možná koncem př.týdne je dostane.......Za tu novou masku bude prej chtít cca 1600kč......ale ted je ještě otázka co ta pojistka kapoty.......vím že známý co takto facelftovali SI na tu novější masku,museli měnit i ten pojist.zámek.... Podle Etky to vypadá, že pojistka kapoty bude stejná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Zadní nové logo má dle Etky číslo 1Z0 853 687 K 739. Zatím nejsou ceny. K té masce, už po ní také pasu, kapota je sice stejná, ale maska jako taková je na spodní hraně vypouklá směrem dopředu a dolů, oproti stávající..půjde to na stejnou kapotu, ale jako protikus je jiný tvar nárazníku nad registrační značkou..je to patrné i z fotek. Ale zase podle Etky na FL existují dvě provedení masky. Ta sestává z chromového rámečku a černého středu. Obě varianty černého středu se číslem liší od toho současného, ale co jsou dvě varianty toho chromového rámečku, tak jeda verze se dle čísla shoduje se stávajícím..tak jsem zvědavý, možná to nějak půjde Jinak odkaz na ty lišty na dveře mám tady v podpisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Ale zase podle Etky na FL existují dvě provedení masky. Ta sestává z chromového rámečku a černého středu. Obě varianty černého středu se číslem liší od toho současného, ale co jsou dvě varianty toho chromového rámečku, tak jeda verze se dle čísla shoduje se stávajícím..tak jsem zvědavý, možná to nějak půjde Jak jsi poznal, že jsou obě provedení masky na facelift? Ja měl za to, že v roce 2009 se bude vyrábět i současné provedení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Třeba nárazník přední i zadní už jsou jen v novém provedení..teď mně tak napadá, že jsem koukal na klasickou verzi, ale ne na Scouta a RS..do háje No ale i tak..ten černý střed se liší podle čísla, to by mně stačilo, když to bude mít ten nový tvar žeber..ale to ukáže čas, až to bude vidět v reálu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 To jsem právě myslel, že podle ETKY se zas tak moc nedá poznat, protože tam jsou obrázky které ne vždy odpovídají skutečnosti. Možná zasvěceným něco řekne číslo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Právě podle čísel jsem to porovnával.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 Zkus maxi-l.cz vrakoviště Vršovice. Údajně by už brzy měli něco mít. Jinak oficiálně to ještě neseženeš. Ptal jsem se na vrakovišti ve Vršovicích a nápis OCTAVIA tam nemají. PORADÍTE NĚKDO KDE TO SEHNAT?? Nejde to objednat přímo v Boleslavi a nechat si to poslat v obálce třeba PPL-kem?? Díky za případný kontakt kde lze objednat..:-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 Asi budes muset pockat nez to bude k dispozici jako nahradni dil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.