merlin579 Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Přátelé,poraďte,prosím,mám O1 předface,r.v.98.Chtěl jsem si zprovoznit kontrolku tlumených světel.V knize jak na to,je napsáno ,že tato pozice v přístrojovce je neobsazena,tj,že tam není žárovka,žárovku jsem nasadil a ono nic . A tak hledám zde a jedině jsem narazil na schema svorkovnic u přístrojovky a asi si musím ještě natáhnout kablík do té 32pólové zelené svorkovnice na pin č.16.Vydedukoval jsem to správně?a odkud mám ten kabel táhnout?Z vypínače světel? Poraďte prosím,věčně zapomínám a jezdím jen s obrysovkama Díky předem Merlin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 (editace) píšeš to dobře, drát natáhni od pojistky tlumených světel ze žlutého drátu (kontrolka musí být právě na tom žlutém za pojistkou, jinak není jištěná) Editováno: 19. Říjen 2008, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.