Taibor1 Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Caute uz som sa dost o tejto teme dočítal. Jedni tvrdia ze sa to nedá zrealizovať a druhý zasa že ano. Teraz som to vyskúšal aj ja do naftovej O1 SDI dat benzínové budíky z 1,4 16V a zistil som to ze po zapojení klúča sa rozsietili skoro vsetký kontrolky správne okrem 2-3 myslím. jazdit som snou neskúšal ale ked by sa premenil papier otáckomeru myslím ze by to malo fungovať pretože km/h sú rovnaké aj u SDI a 1,4. Neviete mi poradiť či je to možné ich tam dať a ak nie aký rozdiel je medzi benzínovými budíkmi a naftoviím (ja si myslím že len v pinovaní) diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 pokud necháš polep otáček asi to nedotočíš do konce pokud předěláš tak už to myslím nesedí benzín vs diesel mají jinej soft a přehrání nemusí dopadnout dobře jinak v koncernu jdou přehazovat budíky (krom aud) v mojí octě jezdily budíky z R32, i s passatu 2.8 VR6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 nechápu proč by jsi to měl dělat když budíku je dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 no mě to baví když je čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 tak když chce někdo RS budíky v naftě, tak to pochopím, se to překalibruje a není problém. Jinak má cosby pravdu, budíků dost, tak proč s tím vymejšlet brikule. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 R32 je víc jak RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taibor1 Vloženo 19. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Je to len kvôli tomu ze tieto som dostal gratis za komplet interier co som zobral, a tak som vedel ci by sa to nedalo nejak skombinovat. som si myslel ze len prehodím piny a otáckomer(ten papierik) a ostatné je rovnaké, akurat neviem ci je na tých budíkoch zhavenie (kontrolka) inak sa mi zdajú rovnaké uplne a aj palubný PC fungoval. V com by to ukazovalo inak ako dieslové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 jak jsem psal - bud nesedí otáčky a nebo nesedí kontrolky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taibor1 Vloženo 19. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 ale inak by tam nemal byť problém snimi. lebo ked sme ich nahodili akrat mi tam svietilo naviac ABS co ja nemam a kontrolka pripútania vodiča a nesvietilo zhavenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.