Publikováno Říjen 20, 200816 r ahojte všichni mam možnost koupit štelovák který byl pouze namontován a opět smontován z vozu Polo N7 a chtěl jsem se optat jestli by mi šel na mojí fábinku máte někdo zkušenosti???
Listopad 2, 200816 r Autor chlapi já sám nevim jaký to je rok. Jeden němčour mi to tu nabízí a já bych rád pořádnej podvozek on to polootočil na střechu pač to stahnul až dolu a pak závodil tudíž na nerovné cetě někde v zatáčce hupsnul do škarpy a podvozek je novej bobiku ty říkáš že pasuje???Jsi si jistý??
Listopad 3, 200816 r Autor bohužel foto nemam ale pokusim se po tom ještě zapátrat a když tak sem dám fota
Listopad 4, 200816 r no kerý je poloN7?? evidentne nikdo neodpovi :-)) taky slysim oznaceni N7 poprvy ale asi to bude 9N kdyz se radi tady :-)
Listopad 4, 200816 r nechápu jak pak ale chce odpověď.., ale prakticky když to vemu, tak polo s kulatejma světlama nkde kolem roku 2000 a vejš je shodný s fabii, to s obdelníkovejma světlama je něco jako felda(takže neshodný s fabii)
Listopad 7, 200816 r Autor tak se omlouvám je to Polo 9N včera jsem to zjištoval tak co říkáte šlo by to tam namontovat???
Listopad 7, 200816 r Tlumiče i uložení tlumiču je shodné s Fábkou i zadní tlumiče. motorizace 1,2-1,9TDI.....zdroj tabulka na www.mjauto.cz
Listopad 7, 200816 r Autor díky moc tak vypadá že moje fabinka bude stát na podvozku Koni stavitelném samozdřejmě
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.