Publikováno Říjen 21, 200816 r Ahoj všem, sháním brigádu a nemůžu nic najít, nevěděl by jste někdo o brigádě v Praze nejlépe od 16:00 hod. nebo o něčem co by se dalo dělat doma? Pokud by se to moderátorům nelíbilo, můžou to smazat. Díky
Listopad 13, 200816 r Autor Nebo kdyby někdo věděl o nějaké práci v odpoledních hodinách, budu mu vděčen
Listopad 13, 200816 r TopTrans log. centrum Praha. Ale to je spíš na noc. Nebo podobnou zásilkovou službu na rozvoz belíků na třídícím centru.
Listopad 14, 200816 r Pokud by Ti nevadilo obsluhovat v O2 arene, tak by to u nas casove vyhovovalo a penize snad taky celkem slusny, ale moc o tom nevim. Kdyby jo, posli SZ, dam kontakt na konzultantku, co to obhospodaruje
Listopad 14, 200816 r Brigáda pro mě by se nějaká našla? Vyhovovaly by mi víkendy a něco s jezděním aby mě to bavilo. Avšak pouze vozidla do 3,5t (mam jen Bčko). Sry ze to cpu sem alenechtelo se mi kvuli tomu zakladat new topic. Kdyztak SZ (sem z Poděbrad)
Listopad 16, 200816 r Jako brigada za sedm petek cistyho nastupak neni zas tak spatny.... Jako hlavni prace za sedm petek nahovno
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.