Mower_paja Vloženo 21. Říjen 2008 Vloženo 21. Říjen 2008 ČAU LIDI Mám škodu octavii kombi r.v. 99 - 1.6 74kw . Při přepnutí na dálkové světla mi svítí jen levé světlo z pozice řidiče a pravé ne. Nesvítí ani modrý ukazatel při přepnutí na dálkové světla na palubní desce . Koupil jsem novou levou páčku . Může to tím být ? Dále nevím jak ji vyměnit ! Jak odmontovat volant ,aby nevystřelil Airbag … Poradí mi někdo ? Citovat
olisoft Vloženo 21. Říjen 2008 Vloženo 21. Říjen 2008 (editace) Na tu demontaz volantu tu uz bolo dost popisane, najdes to napriklad tu. Treba len pohladat. Poistky mas Ok? Moze to byt aj vypinac svetiel. Editováno: 21. Říjen 2008, autor: olisoft Citovat
Mower_paja Vloženo 21. Říjen 2008 Autor Vloženo 21. Říjen 2008 Pojistky mám OK . Žárovka taky ....... Sice mám z té demontáže obavu abych to zvládl ale snad ano . Prosím tě jak se ještě zapíná vyhřívání zrcátek o O1 ? Mám ji krádce ... Citovat
rolbař Vloženo 21. Říjen 2008 Vloženo 21. Říjen 2008 pokud máš auto do roku 00, tak se zapíná spolu s výhřevem zadního okna, facelift má výhřev na ovladači drcátek Citovat
Mower_paja Vloženo 21. Říjen 2008 Autor Vloženo 21. Říjen 2008 Jo tak to jo :-) dík Ještě pokud mohu položit nějakou otázku ? Mám světla na max naklopené nahoru ale stejně svítí málo do dálky . Dají se štelovat manualně ? Jedno zrcádko mi nevyhřívá čím to ? Přeruený drátek ? Při otočení klíčem v zámku (otevřít ) se mi stahnou okna ,ale když otočím (zavřt ) tak se nezatáhnou ! Čím to ? Taky se vám zdá že by měla octavia mít 6 kvaltů ? Při stovce se mi zdá moc v otáčkách ...... Předem dík moc za rady ......... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.