Hape Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Ahoj všem, poradí mi prosím někdo jestli se dá samostatně koupit a vyměnit mřížka, která kryje reproduktor v zadních dveřích. Případně jestli s tím někdo máte zkušenosti. Koupil jsem auto a tam je právě v pravých zadních dveřích prokopnuta díra do té mřížky, asi od dětí. Děkuji předem za Vaší ochotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Samostatná mřížka se koupit nedá, pouze celá výplň dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Už se tady po tom někdo sháněl a myslím, že nesehnal. Samostatně se určitě sehnat nedá. Je to součást výplně dveří. Jedině snad na vrakovišti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 jj nedá se samostatně sehnat Jen celá výplň a za tu chtěli přes pět litrů ! a já mám navíc ještě introš v kůži takže to bude asi ještě dražší . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hape Vloženo 24. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 A nezkoušeli jste to opravit nějak jinak, kvůli repráku se mi skutečně 5 tis.dát nechce, nedá se například někde koupi taková ta kovová mřížka, která se na reproduktorech ke krytí obvykle používá, o třeba v nějakém tuningovém obchodě, nebo tak, nemáte s tím někdo zkušenost. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 A co koupit nejakou levnou mrizku (podobnou barvou i tim sitovanim) treba nekde u Vietnamcu nebo v nejakem GM elektroniku .... a tu prokoplou cast vyriznout a vlepit stejne opracovany dil z koupene mrizky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hape Vloženo 24. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 A co koupit nejakou levnou mrizku (podobnou barvou i tim sitovanim) treba nekde u Vietnamcu nebo v nejakem GM elektroniku .... a tu prokoplou cast vyriznout a vlepit stejne opracovany dil z koupene mrizky? No ono tá původní je plastová a já právě uvažji o tom koupit ocelovou a nahradit jí v celém rozsahu, zatím jsem něco našel u Dexonu, ale pouze se 4 mm dírkami, což je hodně, ale možná by se pod to dala dát ta průzvučná tkanina...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 i to je reseni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hape Vloženo 24. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 i to je reseni No asi to tak udělám, akorát mě štve, že kvůli mřížky, kterou mohli vyrábět samostatně se s tím budu muset otravovat, no uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Tak se zkus poptat tady kluků z vrakáče jestli něco nemaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 To se fakt těžko schání.Taky jsem chtěl protože ji mám okopanou od děti ale bez uspěchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Zkuste písnout JendovyT4, ten vždycky sehnal všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libii Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 Sehnal to nakonec někdo? Je zajímavé, že to takhle praská - mám prokoplé obě, ale rozhodně to není od dětí...žádné se v tom nevozily (resp. takové, které nedošáhly na zem...).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.