Budvar z Brna Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Čauky... Můžu poprostit, jestli by mě někdo hodnej nezjistil víc info o Fábii VIN: TMBPH16Y423573611 Krom VIN dekodéru... Škoda Fabia Classic 1.4 MPI 44kw model year 2002, production number 573611 1x airbag, production plant Mladá Boleslav The entered VIN is valid! Díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 neviem co chces zistit viac, ale na to je v kufry na podlahe nalepeny stitok s jednotlivymi polozkami kodov a s tych mozes potom urcit blizsie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Skús na deselpower fore poprosiť člena s nickom Paskal. Mne pomohol už viac krát je to velmi ochotný človek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pospa Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Čauky...Můžu poprostit, jestli by mě někdo hodnej nezjistil víc info o Fábii VIN: TMBPH16Y423573611 Krom VIN dekodéru... Škoda Fabia Classic 1.4 MPI 44kw model year 2002, production number 573611 1x airbag, production plant Mladá Boleslav The entered VIN is valid! Díky... zjistil jsi něco víc? prográmek na vin dekodér je super ale ještě by mě zajímalo jestli jde zjistit pomocí obdobného prográmku např.barva a odkud je(původ) :ČR,Německo,Italie....... jde to??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 pospa: neviem kto to mal spravene ale co mas v kufry na podlahe ten stitok s tymi kodmi ( 6A0, WA8.........) je ich strasne vela tak tam sa dalo pekne zistit kde bolo auto urcene, presnu vybavu, kde sa vyrobilo a pod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pospa Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 houmr: jo jasně ty kody jsem zkoušel v programu VW/Audi/Seat/Škoda Option Codes Decoder ( http://igorweb.org/equidec/Default.aspx ) ale barva vozu a původ tam nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.