TomasB Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Bohužel, zdá se, že kazisvět Roko se nebezpečně dostává k moci. Správný směr, kterým současná vláda vykročila je tak v ohrožení. Neříkám, že bylo vše úplně OK, ale určitě tím správným směrem. Bohužel se udělalo stále pořád málo, a oranžová zkáza to může vše potopit a poslat nás do ještě větší prdele. Bohužel takový scénář asi bude realitou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 já myslím, že je úpně jedno, kdo tam bude sedět. stejně všem jde jenom a to svoje korýtko a na lidi serou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 jako to je vono...lidi jsou z toho už otrávený, tak prostě na politiku dlabou...ale je mi divný že to je tak jednoznačný, ptž s kýmkoliv jsem mluvil tak se děsí politické moci čssd, tak buď kecaj a nebo se obklopuju samejma anti-paroubkovcema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kadli Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Kvůli poplatkum u lékaře poslat naši zem do prdele s Paroubkem. Lidi jsou sobci a myslej jen na sebe a ne na další generace i svý potomky .Já nikoho živit nechci.Jsem nasranej. Všichni politici jsou šmejdi ,ale jde o to jít správným směrem a ne pořádně do leva (s komančema). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Pánové, ale pozor, oni vyhráli komunální volby !!!!!!!!! NIKOLIV parlamentní. To si 99% lidí neuvědomilo, dopadlo to, jak to dopadlo.. Bude to mít dopady max. na regiony nikoliv na stát jako celek.. Nežerte prosím všechno co Vám naservírujou v telce či novinách.. možná by studium politologie nebylo špatné Senátní jsou věc druhá.. ale furt se volila jenom jistá část senátu (ta které skončila platnost..) takže ve výsledku tam možná mají větší vliv, ale moc toho nezmění.. Nezapomeňte, že stále máme prezidenta "čestného člena ODS" a to myslím mluví samo za sebe.. PS: škodovky ani benzin nám to nezlevní :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 no hlavně je příšerný, že polovina lidí co byla u voleb volila komunisty protože mezi Paroubkem s přeběhlickým křivým Ráthem a komunistama fakt není rozdíl. O tom, že u nás bude vládnout Rath, který bude opět dělat státní nemocnice protože to jinak nejde a přitom sám má soukromou kliniku radši nemluvím A těch 80 milionu za blbejch 30 kč, který nikoho nezabijou, bude chtě nechtě chybět jinde. Ono to zas takový pakatel není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Kvůli poplatkum u lékaře poslat naši zem do prdele s Paroubkem. Lidi jsou sobci a myslej jen na sebe a ne na další generace i svý potomky .Já nikoho živit nechci.Jsem nasranej. Všichni politici jsou šmejdi ,ale jde o to jít správným směrem a ne pořádně do leva (s komančema). přesně tak dostali lidi k volbám na to, že jim naslibují dávky a ušetřenejch 30 kaček. Někomu to hold stačí ke spokojenosti. To že bude stát zadluženej jak prase je přeci jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Pánové, ale pozor, oni vyhráli komunální volby !!!!!!!!! NIKOLIV parlamentní. To si 99% lidí neuvědomilo, dopadlo to, jak to dopadlo..Bude to mít dopady max. na regiony nikoliv na stát jako celek.. Nežerte prosím všechno co Vám naservírujou v telce či novinách.. možná by studium politologie nebylo špatné Senátní jsou věc druhá.. ale furt se volila jenom jistá část senátu (ta které skončila platnost..) takže ve výsledku tam možná mají větší vliv, ale moc toho nezmění.. Nezapomeňte, že stále máme prezidenta "čestného člena ODS" a to myslím mluví samo za sebe.. PS: škodovky ani benzin nám to nezlevní :/ ale uvědomujem, ale bohužel ovládli ty kraje všechny a ty půjdou do ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 BTW? tuším, že to bylo v letáku ODS, alespon na Jižní Moravě a asi to nikdo nečetl.. bylo tam co kraj může a co nemůže: Jedno z toho bylo: poplatky u lékaře : 30kč. To opravdu jakýkoliv ať už oranžový nebo modrý kraj neovlivní..to je věc parlamentu, senátu, prezidenta.. Nevím teď jestli nově zvolená část senátorů ovlivní případně projití zrušení 30Kč u doktora.. ZAtím jsem výsledky natolik nestudoval. Ale jsem rád, že prozatím máme stejné sympatie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 BTW? tuším, že to bylo v letáku ODS, alespon na Jižní Moravě a asi to nikdo nečetl.. bylo tam co kraj může a co nemůže:Jedno z toho bylo: poplatky u lékaře : 30kč. To opravdu jakýkoliv ať už oranžový nebo modrý kraj neovlivní..to je věc parlamentu, senátu, prezidenta.. Nevím teď jestli nově zvolená část senátorů ovlivní případně projití zrušení 30Kč u doktora.. ZAtím jsem výsledky natolik nestudoval. Ale jsem rád, že prozatím máme stejné sympatie to ne poplatky nezruší, ale aspoň u nás Ráth tvrdí, že je za lidi bude platit z rozpočtu kraje a ostatní kraje bych řekl, že na tom budou podobně. A ty prachy budou chybět jinde. Ve středních čechách to má dělat 80 mega ročně ale udělají bordel v krajích a tím bohužel i problémy vládě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 NO že teď můžu v Brně zapomenout na nové nádraží.. s tím se smiřuju, ale s takovou kua nebudem mít ani nový silnice ! Natož nevyhovující část D1 procházející spodem Brna.. Kua kua kua.. JSem zvědavej, kdy se z toho snu proberu ?? Jediný co, tak jsem vyměkl po "argumentaci" kamošky a 30Kč bych odpustil nově narozeným dětem.. Nechtěl jsem se s ní hádat, ale momentálně mě napadly nové argumety proč 30Kč i nově narozeným Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 přesně tak dostali lidi k volbám na to, že jim naslibují dávky a ušetřenejch 30 kaček. Někomu to hold stačí ke spokojenosti. To že bude stát zadluženej jak prase je přeci jedno A kdo za to muže že je stát čím dál tím víc zadlužený - já snad?? - proto musím platit něco státu abych napravoval chyby těch co sedí tam nahoře??? - to mě nejvíc sere na všech těch vladach ať ODS či ČSSD Nefandim nikomu z nich. A to že lidi voli komunisty - když se volilo do obecnich zastupitelstvi tak jsem taky volil komunistu - ne že byl komunista, ale proto že ho znám a vím že z kandidatu byl jediný rozumný, který pro obec je schopen něco udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Až přestane stát jeden kilometr dálnice tolik prachů, že by za to v zahraničí udělali desetkrát tolik dálnic tak pak nebudeme muset platit nic a peněz bude jako máku. Čili až přestanou se státní zakázky navyšovat a bude to stát jako všude v Evropě bude peněz dost. I když peněz není nikdy dost :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 A kdo za to muže že je stát čím dál tím víc zadlužený - já snad?? - proto musím platit něco státu abych napravoval chyby těch co sedí tam nahoře??? - to mě nejvíc sere na všech těch vladach ať ODS či ČSSDNefandim nikomu z nich. A to že lidi voli komunisty - když se volilo do obecnich zastupitelstvi tak jsem taky volil komunistu - ne že byl komunista, ale proto že ho znám a vím že z kandidatu byl jediný rozumný, který pro obec je schopen něco udělat Přesně oni to projebají a mi to zaplatíme.... Ať žije demokracie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 26. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Pánové, ale pozor, oni vyhráli komunální volby !!!!!!!!! NIKOLIV parlamentní. To si 99% lidí neuvědomilo, dopadlo to, jak to dopadlo..Bude to mít dopady max. na regiony nikoliv na stát jako celek.. Nežerte prosím všechno co Vám naservírujou v telce či novinách.. možná by studium politologie nebylo špatné Senátní jsou věc druhá.. ale furt se volila jenom jistá část senátu (ta které skončila platnost..) takže ve výsledku tam možná mají větší vliv, ale moc toho nezmění.. Nezapomeňte, že stále máme prezidenta "čestného člena ODS" a to myslím mluví samo za sebe.. PS: škodovky ani benzin nám to nezlevní :/ jenže, kdyby byly parlamentní, tak by to dopadlo podobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 26. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 no hlavně je příšerný, že polovina lidí co byla u voleb volila komunisty protože mezi Paroubkem s přeběhlickým křivým Ráthem a komunistama fakt není rozdíl. O tom, že u nás bude vládnout Rath, který bude opět dělat státní nemocnice protože to jinak nejde a přitom sám má soukromou kliniku radši nemluvím A těch 80 milionu za blbejch 30 kč, který nikoho nezabijou, bude chtě nechtě chybět jinde. Ono to zas takový pakatel není ano, Julínek je první, kdo skutečně alespoň něco udělal, co posunulo systém správným směrem. Bohužel to není dotažený a je oázkou, jestli se to vůbec dotáhne, myslím, že podle aktuálního vývoje to příjde vniveč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 26. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 ale uvědomujem, ale bohužel ovládli ty kraje všechny a ty půjdou do ... v komunální politice to myslím tak tragické nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 26. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 NO že teď můžu v Brně zapomenout na nové nádraží.. s tím se smiřuju, ale s takovou kua nebudem mít ani nový silnice ! Natož nevyhovující část D1 procházející spodem Brna..Kua kua kua.. JSem zvědavej, kdy se z toho snu proberu ?? Jediný co, tak jsem vyměkl po "argumentaci" kamošky a 30Kč bych odpustil nově narozeným dětem.. Nechtěl jsem se s ní hádat, ale momentálně mě napadly nové argumety proč 30Kč i nově narozeným no tady si myslím, že by novorozenci platit neměli. Taky je podle mně špatně, že se se stejným problémem platí několikkrát, když si tě doktoři přehazují mezi sebout. V těchto dvou bodech podle mně nejde o regulaci. A poplatek chápu jako regulační. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 26. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 NO že teď můžu v Brně zapomenout na nové nádraží.. s tím se smiřuju, ale s takovou kua nebudem mít ani nový silnice ! Natož nevyhovující část D1 procházející spodem Brna..Kua kua kua.. JSem zvědavej, kdy se z toho snu proberu ?? Jediný co, tak jsem vyměkl po "argumentaci" kamošky a 30Kč bych odpustil nově narozeným dětem.. Nechtěl jsem se s ní hádat, ale momentálně mě napadly nové argumety proč 30Kč i nově narozeným no tady si myslím, že by novorozenci platit neměli. Taky je podle mně špatně, že se se stejným problémem platí několikkrát, když si tě doktoři přehazují mezi sebout. V těchto dvou bodech podle mně nejde o regulaci. A poplatek chápu jako regulační. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 26. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 za sebe můžu říct, že vidím i kroky které současná vláda udělala v rámci redukce výdajů a nejsou na očích, nemluví se o nich. Konkrétně třeba zeštíhlení zdravotních ústavů. Pro mně pracovně je to spíše mínus, ale z hlediska redukce výdajů je to dobrý krok. Řada lidí byla propuštěna, zredukovaly se nálady na "živení" nemovitostí, zredukovaly se výdaje na přístrojové vybavení. A ejhle, ono to funguje i po redukci, jen efektivněji. To je jen jedna z věcí, kterou jsem já osobně zaregistroval. Jinak se o tom nemluví. Stále však vidím, jak se mrhá penězmi. Často na potřebné věci nejsou prachy a udržuje se při životě něco, co už dávno mělo být ve šrotu a na druhou stranu se pak utrácí prachy za píčoviny jen proto, aby se utratily, protože zbyly. Určitě jsou v rozpočtech obrovské rezervy, protože se tak chovají všechny instituce. Jak se říká, z cizího krev neteče. Toto u soukromých firem nenajdete. Trošku možná u velkých firem ano, ale u středních a malých soukromých firem toto prostě není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 (editace) Já to vidím tak, že už lidi měli modrý vlády dost a proto zvolili oranžovou...co v podstatě taky jiného, že.....tyhle komunální volby jasně politikům a stranám ukázali, že tam nejsou na dožití.... Nejvíce se mi líbil hejtman Bendl, jak těžce nesl porážku a to že musí z křesla pryč...jak malej kluk....:-) jo a jen blázen si může myslet, že se podstatně změní spousta věcí, co politici naslibovali...nezmění..... Takže je jedno zda-li modří, rudí nebo oranžový...jen ne zelenýho Bursíka Editováno: 27. Říjen 2008, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 (editace) Myslím, že politika na tohle forum nepatří a bude tu vyvolávat horkou krev. Ale nedivím se že ODS volby prosrala takto arogantní vládu jsme tu ještě neměli. Na svůj program rezignovala. Lidé chtěli reformu na kterou ČSSD neměla odvahu. Jenže z reforem zbyl pouze název REFORMA. Poplatky u lékaře zrmšili. Nikdo neví komu peníze jdou. Proč platí děti? Tohle se fakt nepovedlo! Jinak dobrý nápad 30Kč nikoho nezabije. Superhrubá mzda zase podvod a ochcání svého programu. A to nemluvím o tom jak se rozjel lobing a jak ho povýšili na normu. Premiér veřejně říká že mu stačí když mu kámarád zavolá a on mu přihraje veřejnou zakázku. A to měla v programu boj s korupcí :-)) Když je ODS demokratická strana proč nechce zákon referendum? Politiku sleduji již dlouho ale co se děje teď je strašný. To co ODS předvedla nečekal snad nikdo. Jinak Paroubek je pračurák. Ale je mi jedno kdo bude u vlády. Ale nepřistoupím na propagandu a vymývání mozků a strašením komunizmem. Jestli jste si nevšimli čssd tady vládla 8let. A komunismus tady nebyl ba naopak tvrdý kapitalismus. KSČM není hrozba. Lidé to nedopustí aby nám vládla KSČM navíc preference jim nestoupají a když se podíváte na jejich voličskou základnu tak postupně vymírá. ODS měla tu moc a povinost KSČM zrušit jenže ona se jim moc hodí do krámu. A nejvíce kdo dává KSČM moc a odpovědnost je právě ODS. Jinak mě baví ty fanatické výroky některých lidí, kteří si myslí že mezi ODS a ČSSD je obrovský rozdíl :-) A právě ta jejich strana je dovede do ráje a ta druhá do pekla. Nejvíce tu propagandu má vymyšlenou ODS její voliči jsou nejvíce fanatičtí a argument na jakoukoliv kritiku je hláška že jsi komunista. A svého vůdce brání a obhajují a dokážou odpustit i fuckování a napádání novinářů. On si tu ránu vlastně zasloužil nemá ho co před tiskovou konferencí na veřejném místě fotit. :-)) Editováno: 27. Říjen 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 (editace) Takže je jedno zda-li modří, rudí nebo oranžový...jen ne zelenýho Bursíka Přesně souhlas s touto větou. A Bursík nám to ještě zavaří. Jestli teď neschválíme dostavbu temelína tak budeme za pár let pěkně v prdeli. A nebude cesty zpět. To je ekolog jak hovno, když odmítá nejekologičtější formu výroby energie. Teda neberu v úvahu zanedbatelné zdroje. Editováno: 27. Říjen 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Já jsem pro atomovou energii to jenom blbí Rakušáci závidí a tak nám zakazujou co jde ptže jim ty energie prodáváme.. Akorát si myslím, že než vládní věc je toto věc v sektoru ČEZu nebo kdo to tu teď vlastní. Ale některé ekologické věci na SZ mi nevadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Ja bych rekl, ze je uplne jedno kterej z tech vocasu nahore tam bude sedet jestli modrej nebo ruzovej. Podstatny je aby si kluci rozdelili korytka. Jinak muj osobni nazor je, ze ODS neprosrala volby kvuli tem 30Kc, jako spis svou aroganci. Ja kdyz vidim Topola, tak se ve me vari krev, to je arogance ze bych blil. Jinak ciste nahodou sem byl pred 14ti dnema tady u nas na meste a zrovinka se tam prochazeli kluci z ODS a uz si rozdelovali kacelare kdo bude mit kterou az to tu zase jako kazde volby vyhrajou. Uplne na ferovku pred lidma, bylo jim to jedno. Po volbach asi koukaj, ze z kancliku nic nebude !!! Jak rikam ... HNUS velebnosti !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.