Publikováno Říjen 27, 200816 r Kluci a holky z Prahy a okolí. Byl jsem v sobotu tankovat a byl jsem úplně překvapen, kolik stojí benzín na benzínce v Horních Měcholupech. Cena 25,50 za N95 je prostě lahodná. Jezdím tam tankovat pravidelně a žádný šmejd benzín to není. Hodím se i kolik stojí ostatní PH na této benzínce
Říjen 31, 200816 r Autor Ty krásko, to je cena. Skoro jako za mlady, když jsem jěště tankoval pouze do Simsona
Říjen 31, 200816 r Jelikož bydlím kousek od zmíněné benzínky, tak tam tankuji docela často, ale poslední dobou je tam díky nízké ceně nehoráznej nával a docela to tam blokuje provoz. Nevim jaká je teď aktuální cena, ale pár dní zpět byla na 24,70 za N95.
Leden 7, 200916 r Autor tak dneska jsem koukal na netu a benzín N95 tam stojí 20,50 www.tank-ono.cz léž by to bylo napořád
Leden 7, 200916 r Nemate nahodou nekdo zkusenost s cerpacimi stanicemi JET (napr. v Praze - Horních Počernicích, Újezd nad Lesy), v tech Pocernicich maj za 20,90, vzdy jsem tam tankoval, ale ted se zmenili na Lukoil a prijde mi, ze jejich paliva jsou ted pekny sra*ky, mam ten pocit sam? V Újezdě nad Lesy tankuju radši u Avanti,cena stejná jako u Jetky
Leden 7, 200916 r Autor k Jetce, jsem jezdil kdysi a nemohl jsem si stěžovat. nevím jak to mají teď po zmeně
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.